Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o banca

Internet banking

Informatii generalee-bancamea
Descriere
Ati ales un produs din categoria Internet Banking
Acesta este e-bancamea
in calitate de client de Internet Banking al Bancii Romanesti puteti vizualiza soldurile conturilor, informatii referitoare la tranzactii, extrase de cont, puteti afla informaĊ£ii despre diversele cursuri valutare si dobanzi practicate de banca.
Accesul la acest serviciu este permis 24 de ore pe zi, din orice locatie ce dispune de o conexiune la Internet si o versiune de navigator web compatibila.
Banca Romaneasca
Modalitate acces Autentificarea utilizatorilor in aplicatie se face pe trei niveluri:
nume utilizator: este unic pentru fiecare utilizator, are o lungime de 8 caractere si este format din cifre si litere; acest nume de utilizator este generat aleator de banca pentru o securitate sporita.
parola: are o lungime minima de 6 caractere si trebuie sa contina cel putin 3 din urmatoarele 4 categorii de caractere : litere mici, litere mari, cifre si caractere speciale.
Digipass: pentru efectuarea anumitor operatiuni ce presupun afisarea informatiilor legate de conturi sau pentru efectuarea de tranzactii, este necesara utilizarea acestui dispozitiv fizic de securitate.
Securitate Transferul datelor intre browser-ul web al clientului si serverul bancii este criptat, utilizand o cheie de criptare pe 128 de biti, pe baza unui certificat digital emis de Verisign.
Beneficiari Persoane fizice, persoane juridice
Oferte si promotii nespecificat
Explicatii oferta nespecificat
Data promotie
 
Operatiuni permisee-bancamea
Plati in lei catre orice beneficiar cu conturile deschise la aceeasi banca da
Plati in lei catre orice beneficiar cu conturile deschise la alte banci din Romania da
Plati in lei catre Trezoreria Statului -
Plata utilitati -
Ordin de plata programat da
Plata valutara interna si externa da
Schimb valutar da
Constituirea si desfiintarea depozitelor -
Alimentare card -
Alte operatiuni
 
Comisioanee-bancamea
Comision lunar 0
Comision dispozitiv acces 0
Comision transfer RON -
Comision transfer valuta -
Alte comisioane
 
Foloseste calculatorul de rate si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la e-bancamea, dar si compara cu orice alt produs din internet banking pentru a afla cele mai mici donbanzi si comsioane.

Categoria internet banking este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind e-bancamea de la Banca Romaneasca folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.