Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o banca

Credite pentru investitii

Informatii generaleCredit Leasing
Descriere
Moneda credit - EUR/USD/RON
grup tinta - societatile de leasing, punand la dispozitia acestora fondurile necesare achizitionarii bunurilor care fac obiectul contractelor de leasing incheiate cu utilizatorii, persoane juridice sau fizice, contracte care fac referire la inchirierea unor bunuri mobile sau imobile, aflate in circuitul civil, noi sau second-hand.
Tip credit Credit pentru activitatea curenta
Beneficiar Societati de leasing
Moneda credit nespecificat
Valoare credit 0,00 Panaladinpretuldeachizitiealbunurilorceurmeazaaficumparatesiinchiriateinregimdeleasing
Perioada credit 60 de luni in cazul bunurilor mobile si 120 de luni in cazul bunurilor imobile
Criterii de eligibilitate Societatile comerciale autorizate sa efectueze operatiuni de leasing (in cazul societatilor de leasing financiar se va urmari respectarea Normelor BNR nr. 2, 3, 4/ 2006)
Garantii nespecificat
Documente nespecificat
Alte conditii
 
CosturiCredit Leasing
AlteleCredit Leasing
Beneficii si avantaje
Finantarea este acordata in lei si alte valute (eur, usd).
Acordarea creditelor este simplificata in cazul in care colaborarea Banca-IFN se deruleaza in baza unui contract de tip plafon maxim. go top
 
Afla toate dobanziile si comisioanele practicate de banci si ce acte sunt necesare pentru a beneficia de Credit Leasing. Produsele din categoria credite pentru investitii sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari fara nici o notificare in prealabil.

Pentru a calcula rata unui credit foloseste butonul calculeaza rata! Poti aplica online la Credit Leasing de la Banca Comerciala Carpatica, dar si compara cu orice alt produs din credite pentru investitii.