Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari Raspundere Civila Generala

Solicitant asigurareAsigurare raspundere civila a persoanelor aflate in functii de conducere
Asigurare pentru:
Societatea ASTRA∙ UNIQA incheie polite de asigurare pentru persoanele care administreaza Compania, influenteaza deciziile strategice ale Companiei, ocupa un post de conducere, au calitatea de reprezentant al Companiei, sunt delegati cu raspunderi pentru functiile Companiei luate ca un intreg sau incheie contracte in numele si pe seama Companiei.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurare raspundere civila a persoanelor aflate in functii de conducere
Ce bunuri se pot asigura: nespecificat
Ce riscuri sunt acoperite: Riscul asigurat acopera consecintele raspunderii civile a Asiguratului rezultand din actele de eroare, omisiune sau neglijenta exercitate in functia de conducere pe care o ocupa.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: ASTRA∙ UNIQA acorda despagubiri pentru:

▪ sumele pe care Asiguratul este obligat sa le plateasca cu titlu de desdaunare pentru prejudicii produse tertilor prin comiterea unor acte de imprudenta sau neglijenta savarsite in timpul si in legatura cu exercitarea profesiei si de care raspunde in baza legii;

▪ cheltuielile de judecata la care este obligat Asiguratul in procesul civil;
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurare raspundere civila a persoanelor aflate in functii de conducere
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurare raspundere civila a persoanelor aflate in functii de conducere
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarea de raspundere civila are ca obiect protectia asiguratului fata de evenimentele care aduc prejudicii (fie materiale, fie vatamari corporale) unor terte persoane, evenimente pentru care Asiguratul este raspunzator. Prin protectie se intelege angajamentul Asiguratorului (companiei de asigurare) de a plati sumele pe care Asiguratul este obligat sa le plateasca cu titlu de dezdaunare ca urmare a evenimentelor asigurate. Sumele despagubite de Asigurator (compania de asigurare) pot fi platite fie asiguratului, fie direct persoanei prejudiciate careia asiguratul ii este dator.
Exista mai multe tipuri de asigurari de raspundere civila pentru persoanele fizice, asigurarile fiind diferite datorita tipurilor de evenimente pentru care se acorda despagubiri.
Asigurarea de raspundere civila generala va acoperi:

▪ accidentele pe care Asiguratul le provoaca in mod activ si neintentionat

▪ daune pe care membrii familiei asiguratului (cu sau fara raspundere legala) le provoaca tertelor persoane.

▪ daune sau vatamari corporale pe care animale apartinand Asiguratului le provoaca tertelor persoane, fie prin comportament agresiv, fie accidental.

▪ daune pe care obiecte in proprietatea sau in custodia Asiguratului le provoaca prin desprinderi de corpuri sau componente si caderi, scurgeri, functionare defectuoasa automata etc.. Chiar daca Asiguratul nu este implicat direct, va fi raspunzator pentru daunele produse.
Asigurarea de raspundere civila profesionala va acoperi:

▪ distrugerea, deteriorarea sau pierderea documentelor in original, atunci cand acestea au fost incredintate Asiguratului de catre clienti in scopul indeplinirii sarcinilor specifice profesiei.

▪ neexecutarea atributiilor profesionale, atunci cand Asiguratul trebuie sa plateasca daune clientilor ca urmare a acestui eveniment.

▪ acte de neglijenta ale Asiguratului in calitate de prestator de servicii, acte ce aduc prejudicii clientilor acestuia.
Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) acopera accidentele provocate de autovehiculul asigurat. go top
 
Afla avantajele oferite de companiile de asigurari si ce acte sunt necesare pentru a beneficia de Asigurare raspundere civila a persoanelor aflate in functii de conducere. Produsele din categoria asigurari raspundere civila generala sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari fara nici o notificare in prealabil.

Pentru a gasii cel mai bun tarif foloseste butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurare raspundere civila a persoanelor aflate in functii de conducere de la Astra - Asigurari, dar si compara cu orice alt produs din asigurari raspundere civila generala.