Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari Raspundere Civila Generala

Solicitant asigurareAsigurare a raspunderii civile a Chiriasului fata de Proprietar
Asigurare pentru:
Orice persoana fizica care detine dreptul de folosinta temporara a unui imobil, in baza unui contract de inchiriere incheiat cu un proprietar, si pentru care plateste chirie/ redeventa.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurare a raspunderii civile a Chiriasului fata de Proprietar
Ce bunuri se pot asigura: prejudicii aduse de catre asigurat propietarului;
lucruri si animale apartinand propietarului si pentru care chiriasul este responsabil.
Ce riscuri sunt acoperite: vatamarea corporala si decesul propietarului provocat de chirias.
avarierea sau distrugerea bunurilor apartinand propietarului
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se acorda despagubiri pentru dezdaunarea riscurilor asigurate si in plus sunt acoperite:

▪ cheltuielile facute de asigurat in procesul civil (cheltuieli de judecata necesare pentru buna desfasurare a justitiei si incuviintate de instanta) daca a fost obligat la dezdaunare pentru evenimentele asigurate.

▪ cheltuielile de judecata facute de cel prejudiciat pentru indeplinirea formalitatilor legale in vederea obligarii asiguratului la plata despagubirilor asociate evenimentelor asigurate, daca asiguratul a fost obligat prin hotarare judecatoreasca la plata acestora.

▪ despagubirea poate fi platita fie asiguratului (chiriasul), fie nemijlocit celui pagubit (proprietarul), cu acordul si instiintarea prealabila scrisa a asiguratului, in masura in care cel pagubit nu a fost deja despagubit de asigurat. In cazul decesului proprietarului, despagubirea va fi platita mostenitorilor legali ai persoanei decedate.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurare a raspunderii civile a Chiriasului fata de Proprietar
Valabilitate asigurare / polita: Asigurarea este valabila numai la adresa imobilului inchiriat conform contractului de inchiriere.
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurare a raspunderii civile a Chiriasului fata de Proprietar
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarea de raspundere civila are ca obiect protectia asiguratului fata de evenimentele care aduc prejudicii (fie materiale, fie vatamari corporale) unor terte persoane, evenimente pentru care Asiguratul este raspunzator. Prin protectie se intelege angajamentul Asiguratorului (companiei de asigurare) de a plati sumele pe care Asiguratul este obligat sa le plateasca cu titlu de dezdaunare ca urmare a evenimentelor asigurate. Sumele despagubite de Asigurator (compania de asigurare) pot fi platite fie asiguratului, fie direct persoanei prejudiciate careia asiguratul ii este dator.
Asigurarile de raspundere civila se diferentiaza dupa tipurile de evenimente aducatoare de prejudicii, astfel:
Asigurarea de raspundere civila generala va acoperi:

▪ accidentele pe care Asiguratul le provoaca in mod activ si neintentionat

▪ daune pe care membrii familiei asiguratului (cu sau fara raspundere legala) le provoaca tertelor persoane.

▪ daune sau vatamari corporale pe care animale apartinand Asiguratului le provoaca tertelor persoane, fie prin comportament agresiv, fie accidental.

▪ daune pe care obiecte in proprietatea sau in custodia Asiguratului le provoaca prin desprinderi de corpuri sau componente si caderi, scurgeri, functionare defectuoasa automata etc.. Chiar daca Asiguratul nu este implicat direct, va fi raspunzator pentru daunele produse.
Asigurarea de raspundere civila profesionala va acoperi:

▪ neexecutarea atributiilor profesionale, atunci cand Asiguratul trebuie sa plateasca daune clientilor ca urmare a acestui eveniment.

▪ acte de neglijenta ale Asiguratului in calitate de prestator de servicii, acte ce aduc prejudicii clientilor acestuia.

▪ distrugerea, deteriorarea sau pierderea documentelor in original, atunci cand acestea au fost incredintate Asiguratului de catre clienti in scopul indeplinirii sarcinilor specifice profesiei.
Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) acopera accidentele provocate de autovehiculul asigurat. go top
 
Produsele din categoria asigurari raspundere civila generala sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurare a raspunderii civile a Chiriasului fata de Proprietar de la Allianz - Tiriac Asigurari folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari raspundere civila generala, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurare a raspunderii civile a Chiriasului fata de Proprietar, dar si compara cu orice alt produs din asigurari raspundere civila generala. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la Allianz - Tiriac Asigurari.