Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari de Viata si Pensii private

Solicitant asigurareAsigurare de viata mixta "Maraton"
Asigurare pentru:
Se adreseaza persoanelor fizice cu varste cuprinse intre 16 ani si 65 de ani
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurare de viata mixta "Maraton"
Obiectul asigurarii: Viata, Siguranta financiara a asiguratului.
Ce riscuri sunt acoperite: Decesul persoanei asigurate din orice cauza
Supravietuirea la sfarsitul contractului
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se acorda despagubiri in caz de deces, mostenitorilor asiguratului.
In caz ca se doreste rascumpararea componentei investitionale, valaorea de rascumparare nu este egala cu valoarea primelor platite, din acestea fiind deduse sumele aferente componentei de protectie a asigurarii.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurare de viata mixta "Maraton"
Valabilitate asigurare / polita: Durata contractului este de minim 30 de ani.
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurare de viata mixta "Maraton"
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Calculul pensiilor private obligatorii si calculul pensiilor private facultative se fac independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul pensiei sau a sumei primite la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului.
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor sau falimentul sistemului de pensii de stat.
Atat pensiile private facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire independente de casa de pensii nationala.
In cazul producerii riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de supraveghere a sistemului de pensii private) go top
 
Produsele din categoria asigurari de viata si pensii private sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurare de viata mixta "Maraton" de la ING - Asigurari folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari de viata si pensii private, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurare de viata mixta "Maraton", dar si compara cu orice alt produs din asigurari de viata si pensii private. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la ING - Asigurari.