Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari de Viata si Pensii private

Solicitant asigurareAsigurare de viata "GenT pentru Pensie"
Asigurare pentru:
Se adreseaza persoanelor fizice cu varste cuprinse intre 16 ani si 60 de ani
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurare de viata "GenT pentru Pensie"
Obiectul asigurarii: Este un plan de asigurare ce te ajuta sa acumulezi niste sume de care te vei bucura mai tarziu, in momentul pensionarii, si iti ofera totodata protectie in caz de deces pe parcursul intregii perioade de plata a primelor de asigurare.
Ce riscuri sunt acoperite: Deces din accident
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Daca in intervalul de plata a primelor survine decesul, beneficiarii vor primi suma asigurata plus valoarea contului la momentul respectiv. Daca in acest interval survine invaliditatea, ING preia plata primelor .
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurare de viata "GenT pentru Pensie"
Valabilitate asigurare / polita: Durata contractului: Este minim 10 ani, maxim pana la implinirea varstei de 75 de ani a asiguratului. Mai precis, perioada dintre momentul incheierii contractului de asigurare si varsta de pensionare (nu mai devreme de implinirea varstei de 55 de ani de catre asigurat)
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurare de viata "GenT pentru Pensie"
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Atat pensiile private facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire independente de casa de pensii.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul pensiei sau a sumei primite la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului.
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor.
Calculul pensiilor private obligatorii si calculul pensiilor private facultative se fac independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
In cazul producerii riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private) go top
 
Produsele din categoria asigurari de viata si pensii private sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurare de viata "GenT pentru Pensie" de la ING - Asigurari folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari de viata si pensii private, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurare de viata "GenT pentru Pensie", dar si compara cu orice alt produs din asigurari de viata si pensii private. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la ING - Asigurari.