Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari de Viata si Pensii private

Solicitant asigurareAsigurare de viata cu investitie "Capital"
Asigurare pentru:
Se adreseaza persoanelor fizice cu varste cuprinse intre 16 ani si 65 de ani
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurare de viata cu investitie "Capital"
Obiectul asigurarii: Produsul ideal daca, la un moment dat, ai o suma mare de bani (peste 6.000 de lei) pe care vrei sa o investesti. Asadar, platesti prima de asigurare o singura data, in momentul incheierii contractului, si alegi in care dintre programele noastre de investitii vrei sa pui banii.
Ce riscuri sunt acoperite: Deces din accident
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: In cazul decesului in urma unui accident, beneficiarii desemnati de tine vor primi suma asigurata si valoarea contului. In cazul in care decesul nu este determinat de un accident, beneficiarii vor primi numai valoarea acumulata in cont.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurare de viata cu investitie "Capital"
Valabilitate asigurare / polita: pana la varsta de 95 de ani a asiguratului
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurare de viata cu investitie "Capital"
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Calculul pensiilor private obligatorii si calculul pensiilor private facultative se fac independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul pensiei sau a sumei primite la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului.
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor sau falimentul sistemului de pensii de stat.
Atat pensiile private facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire independente de casa de pensii nationala.
In cazul producerii riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de supraveghere a sistemului de pensii private) go top
 
Foloseste calculatorul de asigurari si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la Asigurare de viata cu investitie "Capital", dar si compara cu orice alt produs din asigurari de viata si pensii private pentru a afla cel mai bun pret.

Categoria asigurari de viata si pensii private este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind Asigurare de viata cu investitie "Capital" de la ING - Asigurari folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.