Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari de Viata si Pensii private

Solicitant asigurareAsigurare de viata mixta "Orizont"
Asigurare pentru:
Produsul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc economisirea unor sume pe un orizont de timp mediu si lung.
La incheierea asigurarii, varsta Asiguratului nu trebuie sa depaseasca 70 de ani.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurare de viata mixta "Orizont"
Obiectul asigurarii: ORIZONT - plan de pensie oferit de Generali Asigurari - este o polita de asigurare flexibila, pentru ca iti ofera posibilitatea de a opta intre solutia de economisire si cea de pensie. Are ca obiect siguranta financiara a asiguratului.
Ce riscuri sunt acoperite: Deces
Supravietuire la finalizarea contractului.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: La sfarsitul contractului, Asiguratul poate opta intre a primi indemnizatia de asigurare integral sau sub forma de pensie.
Tipurile de pensie oferite:

▪ Renta viagera

▪ Renta viagera cu perioada garantata

▪ Renta temporara

▪ Renta viagera impartita intre soti
Clauze suplimentare asigurare: Plata imediata a sumei asigurate suplimentare in cazul producerii riscului asigurat in urma unui accident.
Dublarea sumei asigurate suplimentare in cazul producerii riscului asigurat din accident rutier.
Clauza de invaliditate permanenta din accident, caz in care indemnizatia de asigurare este egala cu un procent din suma asigurata, procent stabilit in functie de gradul de invaliditate.
Spitalizare continua ca urmare a unui accident.
Interventii chirurgicale ca urmare a unui accident.
Imobilizarea in aparat ghipsat.
In caz de incapacitate totala de munca, Generali preia plata primelor de asigurare, pe toata durata ramasa a contractului.
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurare de viata mixta "Orizont"
Valabilitate asigurare / polita: Durata contractului este aleasa de client intre 5 si 30 de ani.
Beneficii / Avantaje asigurare Protejarea capitalului impotriva devalorizarii este realizata prin indexarea sumei asigurate cu indicele de inflatie.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurare de viata mixta "Orizont"
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Pensiile private facultative si pensiile private obligatorii se calculeaza independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
La producerea riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private)
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor sau falimentul sistemului de pensii de stat.
Toate pensiile private, atat pensiile facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire gestionate de institutii financiare independente de casa nationala de pensii.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul rentei viagere sau a sumei primite prin plata unica la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului. go top
 
Produsele din categoria asigurari de viata si pensii private sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurare de viata mixta "Orizont" de la Generali - Asigurari folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari de viata si pensii private, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurare de viata mixta "Orizont", dar si compara cu orice alt produs din asigurari de viata si pensii private. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la Generali - Asigurari.