Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari de Viata si Pensii private

Solicitant asigurarePensia privata obligatorie "Pensia Viva"
Asigurare pentru:
Persoane fizice cu venituri salariale, cu varsta mai mica de 52,5 ani.
Legea pensiilor private (legea 411/2004) din Romania face obligatorie participarea la un fond de pensii privat pentru cei sub 35 de ani si optionala pentru cei aflati intre 36 si 45 de ani.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurarePensia privata obligatorie "Pensia Viva"
Obiectul asigurarii: Siguranta financiara
Ce riscuri sunt acoperite: nespecificat
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Banii redirectionati catre contul de pensie privata obligatorie sunt investiti, valoarea contului evoluand in functie de randamentul obtinut de fondul de pensii ales.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurarePensia privata obligatorie "Pensia Viva"
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurarePensia privata obligatorie "Pensia Viva"
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Calculul pensiilor private obligatorii si calculul pensiilor private facultative se fac independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul pensiei sau a sumei primite la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului.
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor sau falimentul sistemului de pensii de stat.
Atat pensiile private facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire independente de casa de pensii nationala.
In cazul producerii riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de supraveghere a sistemului de pensii private) go top
 
Foloseste calculatorul de asigurari si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la Pensia privata obligatorie "Pensia Viva", dar si compara cu orice alt produs din asigurari de viata si pensii private pentru a afla cel mai bun pret.

Categoria asigurari de viata si pensii private este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind Pensia privata obligatorie "Pensia Viva" de la Aviva - Asigurari folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.