Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Solicitant asigurareAsigurarea facultativa de sanatate "Remedis"
Asigurare pentru:
Se adreseaza persoanelor fizice cu varste de 16/18-60 ani pentru asigurat; 1-18 ani pentru coasigurati
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea facultativa de sanatate "Remedis"
Obiectul asigurarii: Starea generala de sanatate a asiguratului.
Ce riscuri sunt acoperite: Este un produs care acopera strict spitalizarea si interventia chirurgicala ca urmare a unui accident. In cazul in care pe durata contractului nu se intampla niciunul dintre cele 2 evenimente enumerate, nu vei primi banii inapoi (produsul nu are valoare de rascumparare si nu presupune participare la profit).
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Pentru spitalizare: minim 45, maxim 110 RON pe zi; in cazul spitalizarii suma asigurata zilnica este mutiplicata cu numarul de zile de spitalizare (nu mai mult de 180 de zile per an contractual);
Primele 2 zile de spitalizare nu sunt acoperite.

▪ Pentru interventie chirurgicala: minim 450, maxim 1700 RON; poate fi multiplicata cu un procent cuprin intre 100 si 500% in functie de gravitatea interventiei (la care se adauga o indemnizatie suplimentara daca a fost necesara internarea la sectia de Terapie Intensiva)
Sumele de asigurare sunt platite dupa externare, in baza documentelor care atesta perioada de spitalizare si tipul interventiei chirurgicale efectuate.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea facultativa de sanatate "Remedis"
Valabilitate asigurare / polita: Durata contractului: 1-5 ani
Beneficii / Avantaje asigurare daca pe parcursul unui an de asigurare nu are loc nici un eveniment asigurat pentru fiecare persoana cuprinsa in asigurare, in urmatorul an de asigurare ai o reducere de prima de 15%.
iti asigura nu doar tie protectie, ci si intreagii tale familii: pe parcursul derularii contractului poti adauga/ elimina si alte persoane in/ din asigurare .
poti deveni membru al Exclusive Club, care iti da acces la serviciile oferite de peste 40 de clinici medicale din intreaga tara, asa incat ai parte si de reducerile special negociate pentru tine.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea facultativa de sanatate "Remedis"
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarile private de sanatate acopera tratamentele medicale la care asiguratul trebuie sa fie supus in cazul unei imbolnaviri sau in cazul unui accident. Avantajul acestora fata de asigurarile de sanatate de stat, gestionate prin casa de asigurari de sanatate si centrele medicale de stat este calitatea serviciilor oferite si transparenta costurilor.
Pentru asigurarile de sanatate sunt, de obicei, incluse in costul asigurarii proceduri de diagnostic si tratamente curative necritice pe care casa nationala de asigurari de sanatate de stat nu le poate garanta. Conditiile din clinicile medicale private sunt deasemenea, mai bune din punct de vedere al organizarii si resurselor materiale disponibile decat in centrele medicale gestionate de casa de asigurari de sanatate.
Spre deosebire de asigurarile de sanatate turistice, care se incheie, in general, pe o perioada limitata, si acopera numai tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente din timpul calatoriei, politele de asigurari medicale acopera tratamente si interventii avand ca obiect starea generala de sanatate a asiguratului pe termen lung, in mod independent de casa de asigurari de sanatate.
Asigurarile de calatorie, aceleasi ca si asigurarile turistice, asigura riscurile de accident sau imbolnavire imprevizibila. Spre deosebire de politele de asigurari medicale clasice, cele de calatorie sunt destinate unei acoperiri pe termen scurt.
Vor fi excluse din acoperirea asigurarilor medicale turistice tratamente pentru inlaturarea efectelor unor boli cronice, fiind insa acoperite in polita de asigurare urgente medicale. Riscurile medicale pe termen lung sunt acoperite de asigurarile medicale clasice. go top
 
Produsele din categoria asigurari de sanatate sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurarea facultativa de sanatate "Remedis" de la ING - Asigurari folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari de sanatate, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurarea facultativa de sanatate "Remedis", dar si compara cu orice alt produs din asigurari de sanatate. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la ING - Asigurari.