Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Solicitant asigurareAsigurare de sanatate "Focus Plus"
Asigurare pentru:
Produsul se adreseaza persoanelor fizice
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurare de sanatate "Focus Plus"
Obiectul asigurarii: Focus Plus este polita de sanatate oferita de Generali Asigurari, care reprezinta o formula optima de protectie a sanatatii asiguratului.
Polita Focus Plus ofera o gama larga de acoperiri, grupate in 3 pachete:

▪ Standard

▪ Economic

▪ Business
Ce riscuri sunt acoperite: Accident
Imbolnavire
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: In functie de pachetul ales, Generali ofera plati compensatorii pentru urmatoarele cazuri:

▪ accident sau imbolnavire - polita acopera cheltuielile de spitalizare, interventia chirurgicala, proteze/orteze, iar la sfarsitul tratamentului spitalicesc acopera cheltuielile de convalescenta si recuperare.

▪ accident urmat de o invaliditate totala sau partiala - Generali Asigurari plateste suma asigurata pentru invaliditate totala sau procent din aceasta suma pentru invaliditate partiala.

▪ deces in urma unei imbolnaviri - familia asiguratului primeste suma asigurata.

▪ deces din accident, inclusiv accident de circulatie.

▪ In caz de spitalizare, pentru primele 14 zile se ofera dublul indemnizatiei de spitalizare, fata de restul perioadei. Aceasta prevedere contractuala se aplica si pentru convalescenta.

▪ Plata unei indemnizatii suplimentare pentru zilele de spitalizare in sectiile A.T.I. ( Anestezie si Terapie Intensiva).
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurare de sanatate "Focus Plus"
Valabilitate asigurare / polita: Durata contractului este de 1 an, cu posibilitate de reinnoire.
Beneficii / Avantaje asigurare Se ofera urmatoarele reduceri:

▪ Reducere de 5% pentru asigurarea intregii familii.

▪ Reducere de 15% in primii 2 ani de asigurare
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurare de sanatate "Focus Plus"
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarile private de sanatate acopera tratamentele medicale la care asiguratul trebuie sa fie supus in cazul unei imbolnaviri sau in cazul unui accident. Avantajul acestora fata de asigurarile de sanatate de stat, gestionate prin casa de asigurari de sanatate si centrele medicale de stat este calitatea serviciilor oferite si transparenta costurilor.
Pentru asigurarile de sanatate sunt, de obicei, incluse in costul asigurarii, proceduri de diagnostic si tratamente curative necritice pe care casa nationala de asigurari de sanatate de stat nu le poate garanta. Conditiile din clinicile medicale private sunt deasemenea, mai bune din punct de vedere al organizarii si resurselor materiale disponibile decat in centrele medicale gestionate de casa de asigurari de sanatate.
In timp ce asigurarile de sanatate turistice se incheie pe o perioada limitata si acopera tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente in timpul calatoriei, politele de asigurari medicale acopera tratamente si interventii avand ca obiect starea generala de sanatate a asiguratului pe termen lung, in mod independent de casa de asigurari de sanatate.
Asigurarile medicale turistice, sau asigurarile de sanatate pentru calatorii, acopera riscuri cum ar fi cel de accident sau imbolnavire imprevizibila. Spre deosebire de politele de asigurari medicale clasice, cele de calatorie sunt destinate unei acoperiri pe termen scurt.
Vor fi excluse, din acoperirea asigurarilor medicale turistice tratamente pentru inlaturarea efectelor unor boli cronice, fiind insa acoperite in polita de asigurare urgente medicale. Riscurile medicale pe termen lung sunt acoperite de asigurarile medicale clasice. go top
 
Produsele din categoria asigurari de sanatate sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurare de sanatate "Focus Plus" de la Generali - Asigurari folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari de sanatate, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurare de sanatate "Focus Plus", dar si compara cu orice alt produs din asigurari de sanatate. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la Generali - Asigurari.