Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Solicitant asigurareAsigurarea facultativa de accidente a persoanelor
Asigurare pentru:
Contractantul este persoana fizica sau juridica, alta decat Asiguratul care semneaza cu CITY INSURANCE polita de asigurare, obligandu-se sa plateasca prima de asigurare si sa respecte obligatiile care ii revin prin contract.
Asiguratul este titularul interesului cu privire la evenimentul asigurat. Atunci cand Asiguratul este una si aceeasi persoana cu Contractantul, notiunea de Asigurat preia si continutul notiunii de Contractant.
Beneficiarul este persoana specificata in polita de asigurare, indreptatita de Asigurat sa primeasca indemnizatia in cazul producerii evenimentului asigurat. In cazul in care Asiguratul nu desemneaza nici o persoana, beneficiarii indemnizatiei vor fi mostenitorii legali.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea facultativa de accidente a persoanelor
Obiectul asigurarii: Asigurarea de accident are ca obiect starea generala de sanatate si integritatea corporala a asiguratului.
Ce riscuri sunt acoperite: Riscurile acoperite de asigurare sunt:
Pierderea temporara a capacitatii de munca;
Invaliditatea permanenta;
Decesul;
Consecinte estetice si functionale cu caracter definitiv ale traumatismelor, arsurilor sau degeraturilor;
Cheltuieli cu medicamente
Accidentele acoperite prin asigurare sunt:
Evenimente subite, provenite din afara, fara vointa Asiguratului si care au pricinuit, in interval de un an de la data producerii lor, oricare din riscurile mentionate mai sus;
Ruperea diferitelor organe, produsa brusc ca urmare a efortului fizic excesiv;
Infectia in cazul in care substanta infectioasa a ajuns in corp datorita unui accident;
Decesul produs din alte cauze decat accident, dar in legatura cu activitatea profesionala desfasurata, inclusiv ca urmare a unui efort fizic sau intelectual excesiv.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Sumele asigurate pentru riscurile acoperite sunt cele prevazute in polita.
Acestea sunt stabilite conform optiunii Asiguratului si sunt evidentiate in Polita de asigurare separat pentru deces si invaliditate permanenta totala.
Suma asigurara totala va fi egala cu suma dintre cele doua sume asigurate pentru deces si pentru invaliditate permanenta.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea facultativa de accidente a persoanelor
Valabilitate asigurare / polita: Polita de asigurare se poate incheia pe o perioada de un an calendaristic sau pe o perioada mai mica de un an, dar nu mai putin de o luna.
Beneficii / Avantaje asigurare Prima de asigurare se stabileste in functie de de meseria ori profesia Asiguratului, sau de profilul persoanelor juridice contractante pe baza tarifului CITY INSURANCE S.A.
Prima de asigurare se plateste anticipat, integral sau in rate, la datele scadente mentionate in polita.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea facultativa de accidente a persoanelor
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarile private de sanatate acopera tratamentele medicale la care asiguratul trebuie sa fie supus in cazul unei imbolnaviri sau in cazul unui accident. Avantajul acestora fata de asigurarile de sanatate de stat, gestionate prin casa de asigurari de sanatate si centrele medicale de stat este calitatea serviciilor oferite si transparenta costurilor.
Pentru asigurarile de sanatate sunt, de obicei, incluse in costul asigurarii, proceduri de diagnostic si tratamente curative necritice pe care casa nationala de asigurari de sanatate de stat nu le poate garanta. Conditiile din clinicile medicale private sunt deasemenea, mai bune din punct de vedere al organizarii si resurselor materiale disponibile decat in centrele medicale gestionate de casa de asigurari de sanatate.
In timp ce asigurarile de sanatate turistice se incheie pe o perioada limitata si acopera tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente in timpul calatoriei, politele de asigurari medicale acopera tratamente si interventii avand ca obiect starea generala de sanatate a asiguratului pe termen lung, in mod independent de casa de asigurari de sanatate.
Asigurarile medicale turistice, sau asigurarile de sanatate pentru calatorii, acopera riscuri cum ar fi cel de accident sau imbolnavire imprevizibila. Spre deosebire de politele de asigurari medicale clasice, cele de calatorie sunt destinate unei acoperiri pe termen scurt.
Vor fi excluse, din acoperirea asigurarilor medicale turistice tratamente pentru inlaturarea efectelor unor boli cronice, fiind insa acoperite in polita de asigurare urgente medicale. Riscurile medicale pe termen lung sunt acoperite de asigurarile medicale clasice. go top
 
Foloseste calculatorul de asigurari si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la Asigurarea facultativa de accidente a persoanelor, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de sanatate pentru a afla cel mai bun pret.

Categoria asigurari de sanatate este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind Asigurarea facultativa de accidente a persoanelor de la City Insurance folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.