Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Solicitant asigurareAsigurare pentru SKI
Asigurare pentru:
Se adreseaza persoanelor fizice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurare pentru SKI
Obiectul asigurarii: Starea generala de sanatate a asiguratului si integritatea corporala a acestuia.
Ce riscuri sunt acoperite: Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate acopera riscul producerii de accidente la schi fara a fi necesara plata unei prime de asigurare suplimentare.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: nespecificat
Clauze suplimentare asigurare: Pentru practicantii sporturilor cu grad ridicat de risc este disponibil un produs dedicat, City Sport Extrem, apartinand categoriei de asigurari medicale de calatorie.
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurare pentru SKI
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurare pentru SKI
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarea medicala de calatorie, se incheie, in general pe o perioada limitata, si acopera tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente necontrolabile si imprevizibile din timpul calatoriei.
Asigurarea medicala de calatorie este independenta de casa nationala de asigurari de sanatate, costurile acoperite prin intermediul acestei asigurari fiind diferite in functie de prestatorii de servicii medicale din tara unde a avut loc imbolnavirea sau accidentul.
Se vor incheia polite de asigurari de calatorie in strainatate in scopul acoperirii costurilor tratamentelor medicale necesare in urma unui accident sau in urma unei urgente medicale ce a avut loc in afara tarii.
Contractele de asigurari medicale turistice se pot incheia inainte de plecarea in strainatate, la oricare din sucursalele institutiei de pe teritoriul Romaniei.
Asigurarea medicala de calatorie exclude, in general, evenimentele ce tin de practicarea unor activitati cu grad ridicat de risc, precum sporturile extreme. Pentru a acoperi aceste riscuri se poate incheia o asigurarea sanatate dedicata acelor activitati. go top
 
Produsele din categoria asigurari de sanatate sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurare pentru SKI de la City Insurance folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari de sanatate, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurare pentru SKI, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de sanatate. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la City Insurance.