Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Solicitant asigurareAsigurare suplimentara de invaliditate din accident
Asigurare pentru:
Pot incheia asigurarea de accidente persoanele fizice cu varsta cuprinsa intre 16 - 65 ani (inclusiv), care la incheierea contractului de asigurare nu au un grad de invaliditate mai mare de 50%.
Beneficiarul asigurarii este Asiguratul sau persoana care, in virtutea contractului, este indreptatita sa incaseze indemnizatia de asigurare.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurare suplimentara de invaliditate din accident
Obiectul asigurarii: Integritatea corporala
Capacitatea de munca implicita
Ce riscuri sunt acoperite: deces
invaliditate
Exemple de accidente asigurate: insolatii, degerari, asfixiere, arsuri, inec, lovire, intepare, taiere, explozii, prabusiri/alunecari de teren, actiunea fulgerului/curentului electric, atacul din partea altei persoane/unui animal
circulatia mijloacelor de transport (biciclete, motociclete, autoturisme, ambarcatiuni de agrement etc.), practicarea sporturilor in calitate de amator, functionarea masinilor/aparatelor/uneltelor, actiunii armelor.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se ofera indemnizatii la producerea riscurilor asigurate
Clauze suplimentare asigurare: Optional, acoperirea se poate extinde pentru:

▪ incapacitate temporara de munca;

▪ cheltuieli medicale;

▪ fracturi;

▪ interventii chirurgicale;

▪ boli profesionale.
Aceste riscuri sunt acoperite numai daca s-au produs ca urmare a unui accident (eveniment brusc, neprevazut, extern si independent de vointa Asiguratului) survenit in perioada de valabilitate a contractului.
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurare suplimentara de invaliditate din accident
Valabilitate asigurare / polita: Acoperirea conferita, in functie de optiunea Asiguratului, este:

▪ temporala: numai pe durata programului de lucru (inclusiv in timpul deplasarilor in interes de serviciu si/sau de la domiciliu la locul de munca si invers) sau 24h/24h;

▪ teritoriala: atat in Romania cat si in strainatate.
Asigurarea se incheie pentru o perioada de maximum 1 an, dar minimum 3 luni, valabilitatea acesteia fiind mentinuta prin plata primei de asigurare/ratelor de prima in cuantumul si la scadentele mentionate in polita.
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurare suplimentara de invaliditate din accident
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Costul asigurarii este accesibil, determinat de: domeniul de activitate/ocupatia Asiguratului, teritorialitate (Romania sau si in afara tarii), acoperirea in timp, perioada asigurata etc. go top
 
Foloseste calculatorul de asigurari si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la Asigurare suplimentara de invaliditate din accident, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de sanatate pentru a afla cel mai bun pret.

Categoria asigurari de sanatate este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind Asigurare suplimentara de invaliditate din accident de la BCR Asigurari folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.