Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Solicitant asigurareAsigurarea individuala de accidente pentru persoane
Asigurare pentru:
Societatea ASTRA – UNIQA asigura persoanele cu varsta de la 16 la 70 de ani pentru invaliditate permanenta sau deces produse din accidente.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea individuala de accidente pentru persoane
Obiectul asigurarii: Asigurarea individuala de accidente de persoane are ca scop protectia financiara a asiguratului sau a familiei acestuia, ca urmare a producerii unui accident pe durata asigurarii.
Ce riscuri sunt acoperite: Aceasta asigurare acorda protectie impotriva riscului de deces si invaliditate permanenta ca urmare a unui accident, indiferent daca acesta se produce la locul de munca, in deplasari in interes de serviciu sau in timpul desfasurarii activitatilor zilnice obisnuite.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: ASTRA - UNIQA plateste intreaga suma asigurata familiei in caz de deces sau persoanei asigurate in caz de invaliditate permanenta totala. In caz de invaliditate permanenta partiala, ASTRA - UNIQA plateste persoanei asigurate o parte din suma asigurata pentru invaliditate permanenta, corespunzatoare gradului de invaliditate stabilite de medic.
Clauze suplimentare asigurare: La cererea Asiguratului, pentru o prima de asigurare suplimentara, Asiguratorul plateste o suma stabilita ca indemnizatie zilnica pentru perioada de spitalizare, tratament ambulatoriu urmare a unui accident, precum si in cazurile de fracturi, entorse, luxatii care necesita imobilizarea Asiguratului in afara unei unitati medico-sanitare. Plata indemnizatiilor se va face in limita sumelor mentionate in polita si fara a depasi suma asigurata pentru invaliditate permanenta, indiferent daca accidentul respectiv se soldeaza sau nu cu invaliditate permanenta sau deces.
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea individuala de accidente pentru persoane
Valabilitate asigurare / polita: Asigurarea este valabila 24 de ore din 24 si se incheie pe o perioada de un an.
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea individuala de accidente pentru persoane
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
 
Produsele din categoria asigurari de sanatate sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurarea individuala de accidente pentru persoane de la Astra - Asigurari folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari de sanatate, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurarea individuala de accidente pentru persoane, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de sanatate. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la Astra - Asigurari.