Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Solicitant asigurareAsigurarea pentru interventii chirurgicale "Medical Select"
Asigurare pentru:
Pot incheia asigurarea medicala pentru interventii chirurgicale - Medical Select persoane fizice rezidente sau domiciliate in Romania cu varste cuprinse intre 16 ani si 64 ani.
Coasigurati pot fi:
Fiul/ fiica asiguratului cu varsta de peste 3 ani
Sotul / sotia ori parintele acestuia in varsta de pana la 64 ani.
Angajatii unei persoane juridice, caz in care aceasta are calitatea de contractant.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea pentru interventii chirurgicale "Medical Select"
Obiectul asigurarii: Integritatea corporala a asiguratului
Starea de sanatate a asiguratului
Ce riscuri sunt acoperite: boli
accident
complicatii in starea de graviditate sau la nastere
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Politele de asigurare se incheie pentru interventii chirurgicale conform urmatoarelor programe:
1. Programul "AUR", cu sume asigurate de 10.000 EUR, pentru interventii chirurgicale clasificate ca dificile sau complexe, 3.000 EUR pentru interventii chirurgicale de dificultate medie si 1.500 EUR pentru cele cu grad redus de dificultate.
2. Programul "ARGINT", cu sume asigurate de 5.000 EUR pentru interventii chirurgicale clasificate ca dificile sau complexe, 1.500 EUR pentru interventii chirurgicale de dificultate medie si 500 EUR pentru cele cu grad redus de dificultate.
2. Programul "ARGINT", cu sume asigurate de 5.000 EUR pentru interventii chirurgicale clasificate ca dificile sau complexe, 1.500 EUR pentru interventii chirurgicale de dificultate medie si 500 EUR pentru cele cu grad redus de dificultate.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea pentru interventii chirurgicale "Medical Select"
Valabilitate asigurare / polita: Asigurarea Medical Select este valabila oriunde in lume.
Durata este de 1 an, cu innoire pe aceeasi perioada
Beneficii / Avantaje asigurare Flexibilitate
Asiguratul are deplina libertate de a alege medicul si unitatea medicala, atat in tara cat si in strainatate.
Asiguratul poate opta pentru diverse nivele de acoperire (programele "AUR" sau "ARGINT").
Operativitate: la incheierea politei, fara a fi necesar consultul medical prealabil.
Plata sumei asigurate se face, de regula, in baza documentelor medicale prezentate de asigurat.
Promptitudine: la plata sumei asigurate mentionate in contract in functie de programul ales si de gradul de dificultate al interventiei chirurgicale.
Prime accesibile:

▪ Se stabilesc in functie de programul ales si de varsta asiguratului (coasiguratului), la inceputul fiecarui an de asigurare.

▪ Posibilitatea de a plati primele de asigurare in 4 rate egale, cu acordarea unui termen de pasuire de 15 zile.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea pentru interventii chirurgicale "Medical Select"
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Politele de asigurari medicale private acopera tratamentele medicale la care asiguratul trebuie sa fie supus in cazul unei imbolnaviri sau in cazul unui accident. Avantajul acestora fata de asigurarile de sanatate de stat, gestionate prin casa de asigurari de sanatate si centrele medicale de stat, este calitatea serviciilor oferite si transparenta costurilor.
Asigurarile private de sanatate includ in costul asigurarii proceduri de diagnostic si tratamente curative necritice pe care casa nationala de asigurari de sanatate de stat nu le poate garanta. Conditiile din clinicile medicale private sunt deasemenea, mai bune din punct de vedere al organizarii si resurselor materiale disponibile decat in centrele medicale gestionate de casa de asigurari de sanatate.
Spre deosebire de asigurarile medicale de calatorie care se incheie, in general, pe o perioada limitata, si care acopera tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente din timpul calatoriei, politele de asigurari medicale clasice acopera tratamente si interventii avand ca obiect starea generala de sanatate a asiguratului pe termen lung, in mod independent de casa de asigurari de sanatate.
Asigurarile de calatorie, aceleasi ca si asigurarile turistice asigura riscuri cum ar fi cel de accident sau imbolnavire imprevizibila. Spre deosebire de politele de asigurari medicale clasice, cele de calatorie sunt destinate unei acoperiri pe termen scurt.
Vor fi excluse, de obicei din acoperirea asigurarilor medicale turistice tratamente pentru inlaturarea efectelor unor boli cronice, fiind insa acoperite in polita de asigurare urgente medicale. Riscurile medicale pe termen lung sunt acoperite de asigurarile medicale clasice. go top
 
Afla avantajele oferite de companiile de asigurari si ce acte sunt necesare pentru a beneficia de Asigurarea pentru interventii chirurgicale "Medical Select". Produsele din categoria asigurari de sanatate sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari fara nici o notificare in prealabil.

Pentru a gasii cel mai bun tarif foloseste butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurarea pentru interventii chirurgicale "Medical Select" de la Asirom - Asigurari, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de sanatate.