Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Solicitant asigurareAsigurarea facultativa de sanatate "Medical Select Plus"
Asigurare pentru:
Asigurarea se adreseaza persoanelor fizice, atat cetateni romani cat si straini rezidenti in Romania.
Coasigurati pot fi sotul/sotia asiguratului, precum si copiii, biologici sau adoptati.
Pot incheia asigurarea facultativa de accidente persoane fizice cu varsta minima de 16 ani.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea facultativa de sanatate "Medical Select Plus"
Obiectul asigurarii: Medical Select Plus este o polita de asigurare completa.
Integritatea corporala a asiguratului
Ce riscuri sunt acoperite: Imbolnavire din diverse motive.
invaliditate permanenta totala sau partiala in urma unui accident
deces
invaliditate permanenta totala sau partiala in urma unui accident
deces
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Despagubirile se acorda in limita a 100.000 EUR pentru fiecare asigurat.
Se deconteaza direct costurile privind spitalizarea, tratamentul medical in spital si interventii chirurgicale, in rezerva privata cu 1 - 2 paturi si masa care se obisnuieste a se servi in spital, medicamente si materiale medicale prescrise pacientului spitalizat, tratament in camera de urgenta, onorariile datorate medicilor licentiati, chirurgilor si anestezistilor, costul radioterapiei, chimioterapiei, radiologiei, consultatiilor necesare urmaririi evolutiei bolii, precum si tratamentul ambulatoriu (acesta in limita a 1.000 EUR pentru fiecare pacient).
Suma minima despagubita este de 1000 RON
Suma asigurata pentru invaliditate permanenta totala poate fi egala sau mai mare decat suma asigurata pentru deces fara insa sa depaseasca dublul acestei sume.
Suma minima despagubita este de 1000 RON
Suma asigurata pentru invaliditate permanenta totala poate fi egala sau mai mare decat suma asigurata pentru deces fara insa sa depaseasca dublul acestei sume.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea facultativa de sanatate "Medical Select Plus"
Valabilitate asigurare / polita: Asigurarea Medical Select Plus este valabila pe teritoriul Romaniei.
Asigurarea se poate incheia pentru perioade de 3 luni sau multiplu de 3 luni dar nu mai mult de 2 ani
Asigurarea se poate incheia pentru perioade de 3 luni sau multiplu de 3 luni dar nu mai mult de 2 ani
Beneficii / Avantaje asigurare Pentru grupuri de cel putin 20 de asigurati, Medical Select Plus se incheie fara efectuarea in prealabil a starii de sanatate si acopera urmarile bolilor preexistente.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea facultativa de sanatate "Medical Select Plus"
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Politele de asigurari medicale private acopera tratamentele medicale la care asiguratul trebuie sa fie supus in cazul unei imbolnaviri sau in cazul unui accident. Avantajul acestora fata de asigurarile de sanatate de stat, gestionate prin casa de asigurari de sanatate si centrele medicale de stat, este calitatea serviciilor oferite si transparenta costurilor.
Asigurarile private de sanatate includ in costul asigurarii proceduri de diagnostic si tratamente curative necritice pe care casa nationala de asigurari de sanatate de stat nu le poate garanta. Conditiile din clinicile medicale private sunt deasemenea, mai bune din punct de vedere al organizarii si resurselor materiale disponibile decat in centrele medicale gestionate de casa de asigurari de sanatate.
Spre deosebire de asigurarile medicale de calatorie care se incheie, in general, pe o perioada limitata, si care acopera tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente din timpul calatoriei, politele de asigurari medicale clasice acopera tratamente si interventii avand ca obiect starea generala de sanatate a asiguratului pe termen lung, in mod independent de casa de asigurari de sanatate.
Asigurarile de calatorie, aceleasi ca si asigurarile turistice asigura riscuri cum ar fi cel de accident sau imbolnavire imprevizibila. Spre deosebire de politele de asigurari medicale clasice, cele de calatorie sunt destinate unei acoperiri pe termen scurt.
Vor fi excluse, de obicei din acoperirea asigurarilor medicale turistice tratamente pentru inlaturarea efectelor unor boli cronice, fiind insa acoperite in polita de asigurare urgente medicale. Riscurile medicale pe termen lung sunt acoperite de asigurarile medicale clasice. go top
 
Produsele din categoria asigurari de sanatate sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurarea facultativa de sanatate "Medical Select Plus" de la Asirom - Asigurari folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari de sanatate, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurarea facultativa de sanatate "Medical Select Plus", dar si compara cu orice alt produs din asigurari de sanatate. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la Asirom - Asigurari.