Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Solicitant asigurareAsigurarea facultativa complexa a elevilor si studentilor
Asigurare pentru:
Pot incheia asigurarea facultativa de viata si studii prescolarii, elevii sau studentii care frecventeaza cursurile organizate de institutiile de educatie / invatamant acreditate sa functioneze in sistem public sau privat si care sunt cetateni romani sau de alta cetatenie, domiciliati sau rezidenti in Romania, in varsta de minim 5 ani.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea facultativa complexa a elevilor si studentilor
Obiectul asigurarii: Siguranta financiara a tinerilor
Integritatea corporala a asiguratului
Viata asiguratului
Ce riscuri sunt acoperite: Invaliditate permanenta si deces din accident;
Invaliditate temporara din accident
Raspundere civila legala ca urmare a avarierii ori distrugerii din culpa prescolarului, elevului sau studentului asigurat a unor bunuri patrimoniale care apartin unitatii de educatie / invatamint pe care acestia o frecventeaza ori patrimoniului taberelor organizate prin aceste unitati.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Sumele asigurate minime la care se poate incheia asigurarea sunt de 1.000 RON pentru riscul de invaliditate permanenta totala din accident si 500 RON pentru riscul de deces din accident.
Polita se poate incheia si la sume asigurate reprezentand pana la de 10 ori multiplul sumelor amintite mai sus.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea facultativa complexa a elevilor si studentilor
Valabilitate asigurare / polita: Contractul de asigurare se incheie pentru durate de 1 an, 6 luni sau 3 luni la sume asigurate convenite cu asiguratorul, iar prima de asigurare se plateste integral, anticipat.
Beneficii / Avantaje asigurare Flexibilitate - la cerere poate fi cuprins in asigurare, printr-unul si acelasi contract, un grup de prescolari, elevi sau studenti, pe baza unui tabel nominal si pentru aceleasi sume asigurate ori indemnizatii zilnice, cu conditia platii primelor de asigurare corespunzatoare. Astfel, se va emite o singura polita de asigurare, la care se va anexa tabelul cuprinzand toti membrii grupului cuprinsi in asigurare.
Prime accesibile: pentru o polita pe o perioada de 6 luni, incheiata pentru un elev in varsta de 9 ani, se plateste o prima de asigurare de 12,02 lei, acoperirile fiind:

▪ 1.000 RON, suma aigurata pentru deces;

▪ 2.000 RON, suma asigurata in caz de invaliditate permanenta totala din accident;

▪ 30 RON indemnizatie zilnica, in caz de spitalizare si convalescenta ca urmare a unui accident;

▪ 450 RON suma maxima ce poate fi platita pentru avarierea sau distrugerea de catre asigurat, a unor bunuri patrimoniale apartinand unitatii de invatamint pe care o frecventeaza, ori patrimoniului taberelor organizate prin aceste unitati.
Promptitudine la plata despagubirilor. ASIROM plateste indemnizatii zilnice, atat pentru perioada de spitalizare, cat si pentru zilele de convalescenta.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea facultativa complexa a elevilor si studentilor
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
 
Foloseste calculatorul de asigurari si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la Asigurarea facultativa complexa a elevilor si studentilor, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de sanatate pentru a afla cel mai bun pret.

Categoria asigurari de sanatate este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind Asigurarea facultativa complexa a elevilor si studentilor de la Asirom - Asigurari folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.