Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Solicitant asigurareAsigurare de sanatate
Asigurare pentru:
Asigurarea de sanatate ASIMED se adreseaza persoanelor fizice sau juridice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurare de sanatate
Obiectul asigurarii: Asigurarea de sanatate are ca obiect starea generala de sanatate si integritatea corporala a asiguratului.
Ce riscuri sunt acoperite: Primejdia sau posibilitatea survenirii unui eveniment asigurat in legatura cu producerea caruia se stabilesc conditii de asigurare.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Asiguratorul este obligat la plata indemnizatiilor numai daca anuntul a fost facut in perioada de asigurare este real, boala a fost constatata efectiv si cheltuiala s-a efectuat ca urmare a unui risc asigurat.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurare de sanatate
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Asiguratorul emite un numar de tichete de medicamente in jurul a 75% din prima de asigurare care servesc Asiguratului la achizitionarea de medicamente din farmacii afiliate Asiguratorului.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurare de sanatate
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
 
Afla avantajele oferite de companiile de asigurari si ce acte sunt necesare pentru a beneficia de Asigurare de sanatate. Produsele din categoria asigurari de sanatate sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari fara nici o notificare in prealabil.

Pentru a gasii cel mai bun tarif foloseste butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurare de sanatate de la Asimed - Asigurari, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de sanatate.