Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Solicitant asigurareAsigurarea individuala de accidente
Asigurare pentru:
Se adreseaza persoanelor fizice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea individuala de accidente
Obiectul asigurarii: Asigurarea de accident are ca obiect starea generala de sanatate si integritatea corporala a asiguratului.
Ce riscuri sunt acoperite: Aceasta asigurare are in vedere consecintele unor evenimente intamplatoare, provenite din exterior, fara vointa asiguratului, care pot influenta negativ capacitatea de munca, validitatea si chiar viata oamenilor:
Explozia, arsurile, degerarile, inecul, trasnetul, actiunea curentului electric, lovirea, caderea, inteparea, taierea, intoxicatia si asfixierea subita, atacul din partea altei persoane sau a unui animal, accidente cu mijloace de transport precum si cele determinate de functionarea utilajelor, instalatiilor, uneltelor, aparatelor sau actiunii armelor.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se acorda despagubiri pentru cheltuielile de spitalizare necesare in urma accidentului.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea individuala de accidente
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare ARDAF va acorda protectie prin asigurare impotriva riscului de accident sau deces din accident, indiferent daca acesta se produce la locul de munca, in deplasari in interes de serviciu sau in timpul desfasurarii activitatilor zilnice obisnuite.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea individuala de accidente
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
 
Foloseste calculatorul de asigurari si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la Asigurarea individuala de accidente, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de sanatate pentru a afla cel mai bun pret.

Categoria asigurari de sanatate este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind Asigurarea individuala de accidente de la Ardaf - Asigurari folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.