Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Solicitant asigurareAsigurarea de accidente de persoane
Asigurare pentru:
Se adreseaza persoanelor fizice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea de accidente de persoane
Obiectul asigurarii: Asigurarea de accident are ca obiect starea generala de sanatate si integritatea corporala a asiguratului.
Ce riscuri sunt acoperite: Accidentele cuprinse in asigurare sunt urmatoarele evenimente subite provenite din afara si fara vointa dumneavostra:
Explozia, prabusirea/alunecarea de teren, lovirea, inteparea, taierea, caderea, alunecarea, atacul din partea altei persoane sau a unui animal, trasnetul, electrocutarea, arsura, degerarea, inecul, intoxicarea subita, otravirea, asfixierea subita, infectia accidentala, accidentele produse ca urmare a circulatiei mijloacelor de transport sau din cauza accidentelor produse acestora, cele provocate de functionarea sau folosirea masinilor, aparatelor, instrumentelor, sculelor sau armelor.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: ARDAF acorda despagubiri pentru cazurile de invaliditate permanenta sau deces din accidente suferite de dumneavoastra si de persoanele care locuiesc si gospodaresc impreuna cu dumneavoastra in perimetrul asigurat.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea de accidente de persoane
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Alegand acoperirea completa oferita de ARDAF, beneficiati gratuit de:
Asigurarea de raspundere civila pentru prejudicii cauzate tertilor
Asigurarea de accidente persoane
Ambele intr-o limita standard acoperitoare pentru nevoile dumneavoastra, cu posibilitatea de a opta pentru o extindere a limitei fata de cea oferita in pachet. Reduceri la reinnoirea politei daca nu ati inregistrat daune in ultimul an sau in ultimii ani de asigurare consecutivi.
Reducere de 5% din prima de asigurare pentru asigurarea CASCO la incheierea ambelor polite, CAMINUL si CASCO ARDAF.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea de accidente de persoane
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
 
Foloseste calculatorul de asigurari si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la Asigurarea de accidente de persoane, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de sanatate pentru a afla cel mai bun pret.

Categoria asigurari de sanatate este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind Asigurarea de accidente de persoane de la Ardaf - Asigurari folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.