Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Solicitant asigurareAsigurarea de accidente a persoanelor
Asigurare pentru:
▪ elevi

▪ studenti

▪ persoane fizice angajate sau ne-angajate de pana la 70 de ani.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea de accidente a persoanelor
Obiectul asigurarii: integritatea corporala a persoanei asigurate
starea de sanatate a persoanei asigurate
Ce riscuri sunt acoperite: deces si invaliditate permanenta, ca urmare a unui accident (explozia, prabusirea/ alunecarea de teren, lovirea, inteparea, taierea, caderea, alunecarea, atacul din partea altei persoane sau a unui animal, trasnetul, electrocutarea, arsura, degerarea, inecul, intoxicarea subita, otravirea, asfixierea subita, infectia accidentala, cele produse ca urmare a circulatiei mijloacelor de transport sau din cauza accidentelor produse acestora, precum si cele provocate de functionarea ori folosirea masinilor, aparatelor, instrumentelor, sculelor sau armelor, urmarile imediate (deces sau invaliditate permanenta) ale efortului fizic excesiv, impus de forta majora;
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: In cazul unui accident din categoria celor cuprinse in polita de asigurare, Allianz-Tiriac Asigurari iti acorda:

▪ suma asigurata, in caz de deces sau de invaliditate permanenta totala a asiguratului. Daca invaliditatea permanenta este partiala se plateste o parte din suma asigurata pentru invaliditate permanenta, corespunzator gradului de invaliditate permanenta stabilit de medic

▪ indemnizatie zilnica de spitalizare – maxim 180 zile pe an

▪ cheltuieli pentru medicamente si tratament, in limita a 10% din suma asigurata pentru invaliditate permanenta, potrivit precizarilor din polita
Clauze suplimentare asigurare: Optional, pot asigurarea de accident poate acoperi riscurile si suporta cheltuielile pentru:

▪ fracturi din accident

▪ interventii chirurgicale post traumatice
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea de accidente a persoanelor
Valabilitate asigurare / polita: Polita este valabila pe teritoriul Romaniei.
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea de accidente a persoanelor
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
▪ prima de asigurare se va stabili in functie de suma asigurata, varsta asiguratului, grupa de risc in care se incadreaza activitatea desfasurata de asigurat

▪ frecventa de plata este: anuala, semestriala, trimestriala sau anticipata.
Asigurarile private de sanatate acopera tratamentele medicale la care asiguratul trebuie sa fie supus in cazul unei imbolnaviri sau in cazul unui accident. Avantajul acestora fata de asigurarile de sanatate de stat, gestionate prin casa de asigurari de sanatate si centrele medicale de stat este calitatea serviciilor oferite si transparenta costurilor.
Pentru asigurarile de sanatate sunt, de obicei, incluse in costul asigurarii proceduri de diagnostic si tratamente curative necritice pe care casa nationala de asigurari de sanatate de stat nu le poate garanta. Conditiile din clinicile medicale private sunt deasemenea, mai bune din punct de vedere al organizarii si resurselor materiale disponibile decat in centrele medicale gestionate de casa de asigurari de sanatate.
Spre deosebire de asigurarile de sanatate turistice, care se incheie, in general, pe o perioada limitata, si acopera numai tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente din timpul calatoriei, politele de asigurari medicale acopera tratamente si interventii avand ca obiect starea generala de sanatate a asiguratului pe termen lung, in mod independent de casa de asigurari de sanatate.
Asigurarile de calatorie, aceleasi ca si asigurarile turistice, asigura riscurile de accident sau imbolnavire imprevizibila. Spre deosebire de politele de asigurari medicale clasice, cele de calatorie sunt destinate unei acoperiri pe termen scurt.
Vor fi excluse din acoperirea asigurarilor medicale turistice tratamente pentru inlaturarea efectelor unor boli cronice, fiind insa acoperite in polita de asigurare urgente medicale. Riscurile medicale pe termen lung sunt acoperite de asigurarile medicale clasice. go top
 
Foloseste calculatorul de asigurari si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la Asigurarea de accidente a persoanelor, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de sanatate pentru a afla cel mai bun pret.

Categoria asigurari de sanatate este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind Asigurarea de accidente a persoanelor de la Allianz - Tiriac Asigurari folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.