Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari Cladiri, Bunuri-Constructii

Solicitant asigurareAsigurare lucrari de constructii-montaj
Asigurare pentru:
Este destinata persoanelor juridice, antreprenori constructii-montaj, agenti economici cu activitate de constructii.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurare lucrari de constructii-montaj
Ce bunuri se pot asigura: Are ca obiect asigurarea lucrarilor de constructii : civile, industriale, comerciale, administrative, agricole etc. si/sau a lucrarilor montaj (echipamente, instalatii si utilaje productive sau tehnologice, cu exceptia celor care au caracter de prototip sau experiment). Este de tip « All Risks » (toate riscurile).
Ce riscuri sunt acoperite: Daunele materiale produse lucrarilor de constructii-montaj (permanente si temporare, lucrari auxiliare de constructii), dotarilor de santier, instalatiilor/utilajelor/echipamentelor pentru constructii-montaj
Raspunderea constructorului/montorului fata de terti, pe perioada constructiei: despagubirea daunelor materiale, vatamarilor corporale, decesului, cauzate tertilor, pentru care asiguratul raspunde civil conform legii, produse in legatura directa cu lucrarile de constructii-montaj, precum si cheltuielile efectuate de asigurat in procesul civil
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: nespecificat
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurare lucrari de constructii-montaj
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare posibilitatea efectuarii platii in rate a primei de asigurare
posibilitatea conservarii sumei asigurate intr-o valuta agreata de catre parti, evitandu-se in acest fel riscul deprecierii sumei asigurate prin polita, datorita inflatiei
posibilitatea acordarii unor avansuri din despagubire in cazul daunelor
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurare lucrari de constructii-montaj
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarea cladirilor si a continutului este, in lipsa unor clauze suplimentare specifice contractelor corporate, un produs asemanator unei asigurari de locuinte pentru persoane fizice. Totusi, pentru clienti persoane juridice asigurarea cladirilor si a continutului poate fi contractata sub forma unui produs complex care sa includa protectia mijloacelor fixe, a mijloacelor circulante si acoperirea riscurilor financiare.
De regula, asigurarea intreprinderilor mici si mijlocii poate fi extinsa pentru despagubirea pierderilor de profit cauzate in mod indirect, prin intreruperea activitatii, de avarii, distrugeri, sau pierderi ale propietatilor asigurate. Asigurarea de intrerupere a activitatii va avea ca scop protectia profitului generat de companie in conditii normale de functionare. In plus fata de asigurari ale imobilelor, ale echipamentelor, ale masinilor, instalatiilor si utilajelor, care ofera despagubiri pentru daunele produse acestora, asigurarea de intrerupere a activitatii despagubeste pierderile de profit ce pot surveni ca o consecinta indirecta a deteriorarii bunurilor asigurate sau a functionarii defectuoase.
De asemenea, este posibil ca acelasi contract sa includa si raspunderea civila a companiei fata de angajati, raspunderea fata de terti, si protectia banilor si a valorilor, astfel incat solutia ce are la baza cladiri si bunuri sa constituie un produs competitiv din punct de vedere al costurilor pentru protectia unei game extinse de riscuri financiare la care o societate comerciala este expusa.
Cotatiile asigurarilor de cladiri depind de vechimea imobilelor, suma maxima asigurata si riscurile acoperite prin asigurare. Contractarea unui produs complex de asigurare IMM se va traduce printr-un pret mai mic pentru asigurare decat in cazul in care bunurile si evenimentele sunt asigurate prin polite independente.
Asigurarea cladirilor ce reprezinta puncte de lucru pentru companie este un produs complet independent din punct de vedere legislativ de asigurarea obligatorie a locuintelor, intrucat aceasta din urma vizeaza exclusiv imobile ce au destinatie de locuinta. go top
 
Foloseste calculatorul de asigurari si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la Asigurare lucrari de constructii-montaj, dar si compara cu orice alt produs din asigurari cladiri, bunuri-constructii pentru a afla cel mai bun pret.

Categoria asigurari cladiri, bunuri-constructii este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind Asigurare lucrari de constructii-montaj de la Omniasig - Asigurari folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.