Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari Cladiri, Bunuri-Constructii

Solicitant asigurareAsigurari de bunuri, cladiri si continut
Asigurare pentru:
Asigurarea se adreseaza persoanelor juridice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de bunuri, cladiri si continut
Ce bunuri se pot asigura: CARPATICA ASIG asigura cladiri si constructii anexe, inclusiv instalatii fixe aferente, indiferent de destinatie: locuinte, birouri, magazine, spatii productive, depozite; continutul cladirilor: bunuri casnice, masini, utilaje, obiecte de inventar, materii prime si materiale etc.
Ce riscuri sunt acoperite: nespecificat
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se acorda despagubiri asiguratului in momentul constatarii pagubelor ce sunt o consecinta a riscurilor acoperite.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de bunuri, cladiri si continut
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Reduceri de prima pentru plata integrala a primei sau pentru ani succesivi de asigurare fara daune.
CARPATICA ASG ofera garantia calitatii serviciilor(certificate conform standardului international ISO 9001) si sustinuti de reasiguratori europeni de prim rang.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de bunuri, cladiri si continut
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarea cladirilor si a continutului, in absenta unor clauze suplimentare adresate exclusiv companiilor, este un produs asemanator unei asigurari de locuinte pentru persoane fizice. Totusi, asigurarea cladirilor si a continutului pentru persoane juridice poate fi contractata si sub forma unui produs complex care sa includa protectia mijloacelor fixe, a mijloacelor circulante si acoperirea riscurilor financiare derivate.
In cele mai multe cazuri, asigurarea intreprinderilor mici si mijlocii poate fi extinsa pentru a despagubi pierderile de profit cauzate in mod indirect de avarii, distrugeri, sau pierderi ale propietatilor asigurate. Asigurarea de intrerupere a activitatii va avea ca obiect profitul generat de companie in conditii normale de functionare. In plus fata de asigurarea imobilului, a echipamentelor, a masinilor, instalatiilor si a utilajelor, care ofera despagubiri exclusiv pentru daune, asigurarea de intrerupere a activitatii despagubeste si pierderile de profit ce pot surveni ca o consecinta a deteriorarii bunurilor asigurate sau a functionarii defectuoase a acestora.
Acelasi contract poate include si raspunderea civila a companiei fata de angajati, raspunderea fata de terti, protectia banilor si a valorilor, astfel incat solutia de asigurare ce are la baza cladiri si bunuri sa reprezinte un produs competitiv din punct de vedere al costurilor pentru protectia unei game extinse de riscuri financiare la care o societate comerciala este expusa.
Cotatiile asigurarilor de cladiri depind de vechimea imobilelor, suma maxima asigurata si riscurile acoperite prin asigurare. Contractarea unui produs complex de asigurare IMM se va traduce printr-un pret mai mic pentru asigurare decat in cazul in care bunurile si evenimentele sunt asigurate prin polite independente.
Asigurarea cladirilor ce reprezinta puncte de lucru pentru companie este un produs complet independent din punct de vedere legislativ de asigurarea obligatorie a locuintelor, intrucat aceasta din urma vizeaza exclusiv imobile ce au destinatie de locuinta. go top
 
Produsele din categoria asigurari cladiri, bunuri-constructii sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurari de bunuri, cladiri si continut de la Carpatica - Asigurari folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari cladiri, bunuri-constructii, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurari de bunuri, cladiri si continut, dar si compara cu orice alt produs din asigurari cladiri, bunuri-constructii. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la Carpatica - Asigurari.