Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari Cladiri, Bunuri-Constructii

Solicitant asigurareAsigurarea de intrerupere a activitatii
Asigurare pentru:
BCR ASIGURARI SA pune la dispozitia clientilor persoane juridice asigurarea de pierderi financiare provenite in urma intreruperii activitatii ca urmare a producerii unor evenimente asigurate.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea de intrerupere a activitatii
Ce bunuri se pot asigura: Asigurarea de intrerupere a activitatii are ca obiect profitul generat de companie in conditii normale de functionare. In plus fata de asigurarea imobilelor, asigurarea echipamentelor, asigurarea masinilor, instalatiilor si utilajelor, care ofera despagubiri la daunele produse acestora in scopul reparatiei sau inlocuirii, asigurarea de intrerupere a activitatii despagubeste pierderile de profit ce pot surveni ca o consecinta indirecta a deteriorarii bunurilor asigurate sau a functionarii defectuoase a acestora.
Asigurarea de intrerupere a activitatii este valabila pentru functii aducatoare de profit (direct sau indirect) doar daca derularea acestora depinde de bunuri fixe sau mobile ale caror daune sunt asigurate independent prin unul din urmatoarele produsele de asigurare:

▪ Asigurare pentru mijloace fixe si circulabile

▪ Asigurare auto

▪ Asigurare de credite si garantii
Ce riscuri sunt acoperite: nespecificat
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se acorda despagubiri pentru pierderea reala de profit brut prin micsorarea cifrei de afaceri si/sau majorarea costurilor de exploatare, intamplate oricand in perioada de asigurare si datorate pierderii, distrugerii sau avarierii unor bunuri asigurate, prin aceasta fiind intarziata, afectata sau influentata activitatea asigurata.
Se despagubesc pierderile cauzate de intreruperea activitatii in cazul in care Asiguratul este incapabil, total sau partial, sa-si desfasoare activitatea pentru un timp, ca urmare a pierderii sau distrugerii mijloacelor fixe sau circulante (cladiri, masini, utilaje, instalatii, echipamente, materii prime etc.) folosite in activitate.
Asiguratul este indreptatit sa primeasca despagubiri pentru pierderile mentionate mai sus numai daca riscurile care determina intreruperea activitatii sunt acoperite printr-o asigurare de bunuri.
Perioada de indemnizare (perioada de timp pentru care se acorda despagubiri) este perioada in care rezultatele activitatii sunt afectate ca urmare a intreruperii activitatii, calculata din momentul aparitiei evenimentului generator de pierderi si pana la inlaturarea efectelor evenimentului, fara a depasi perioada maxima de indemnizare specificata in polita.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea de intrerupere a activitatii
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea de intrerupere a activitatii
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
 
Foloseste calculatorul de asigurari si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la Asigurarea de intrerupere a activitatii, dar si compara cu orice alt produs din asigurari cladiri, bunuri-constructii pentru a afla cel mai bun pret.

Categoria asigurari cladiri, bunuri-constructii este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind Asigurarea de intrerupere a activitatii de la BCR Asigurari folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.