Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari de Calatorie si Turistice

Solicitant asigurareAsigurarea medicala pentru calatorii in strainatate
Asigurare pentru:
Produsul este destinat persoanelor care calatoresc in strainatate si acopera evenimentele ce se pot produce atat pe teritoriul tarii de destinatie, cat si pe teritoriul tarilor tranzitate. Poate incheia o asigurare medicala pentru calatorii in strainatate orice persoana fizica sau juridica care are domiciliul stabil, respectiv sediul permanent in Romania.
Varsta de cuprindere in asigurare: 0 - 75 ani.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea medicala pentru calatorii in strainatate
Obiectul asigurarii: Garantarea achitarii costurilor de asistenta medicala, in caz de imbolnavire sau accident.
Ce riscuri sunt acoperite: Imbolnavirea asiguratului sau prejudicierea starii de sanatate a acestuia, ca urmare a unui accident produs pe durata asigurarii.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: I n caz de imbolnavire sau accident, in limita raspunderii maxime pentru care s-a incheiat asigurarea, vor fi suportate de catre asigurator cheltuielile ocazionate de tratamentul medical acordat asiguratului:

▪ tratament ambulatoriu

▪ tratament in conditii de spitalizare

▪ transport efectuat de servicii de salvare

▪ transfer la o clinica de specialitate

▪ tratament dentar

▪ repatriere pentru continuarea tratamentului in Romania

▪ repatriere in caz de deces
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea medicala pentru calatorii in strainatate
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea medicala pentru calatorii in strainatate
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Prima de asigurare se stabileste in functie de planul de asigurare, raspunderea maxima, varsta persoanei asigurate, scopul calatoriei, tara de destinatie, durata asigurarii.
O asigurare medicala de calatorie, se incheie, in general pe o perioada limitata si acopera tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente din timpul calatoriei.
Politele de asigurari medicale de calatorie in strainatate se incheie independent de casa nationala de asigurari de sanatate, costurile acoperite prin intermediul acestei asigurari vizand prestatorii de servicii medicale din tara unde a avut loc imbolnavirea sau accidentul.
O polita de asigurare medicala de calatorie este utila pentru acoperirea costurilor tratamentelor medicale necesare in urma unui accident sau in urma unei urgente medicale ce a avut loc in afara tarii.
Politele de asigurari medicale turistice se pot incheia inainte de plecarea in strainatate, la oricare din sucursalele institutiei de pe teritoriul Romaniei.
O asigurare medicala de calatorie exclude, in general, evenimentele ce tin de practicarea unor activitati cu grad ridicat de risc, precum sporturile extreme. Pentru a acoperi aceste riscuri se poate incheia o asigurarea de sanatate dedicata acelor activitati. go top
 
Afla avantajele oferite de companiile de asigurari si ce acte sunt necesare pentru a beneficia de Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate. Produsele din categoria asigurari de calatorie si turistice sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari fara nici o notificare in prealabil.

Pentru a gasii cel mai bun tarif foloseste butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate de la Wiener Stadtische Asigurari, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de calatorie si turistice.