Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari de Calatorie si Turistice

Solicitant asigurareAsigurarea medicala de calatorie "Medicas"
Asigurare pentru:
Este destinata persoanelor fizice cu varsta intre 0-85 ani care calatoresc in strainatate, in scop turistic, in interes de afaceri, la studii, pentru specializari sau pentru a desfasura activitati lucrative.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea medicala de calatorie "Medicas"
Obiectul asigurarii: Asigurarea are ca obiect acoperirea cheltuielilor medicale de urgenta in strainatate in caz de accident si/sau imbolnavire.
Ce riscuri sunt acoperite: accident
imbolnavire
Riscurile acoperite si valoarea indemnizatiilor oferite de asigurarea medicala variaza in functie de pachetul contractat astfel:
a) Medicas Perfect

▪ Ofera asiguratilor posibilitatea de a selecta unul dintre cele 4 Programe de Asigurare, cu servicii de asistenta gradate crescator, incepand de la Programul de Asigurare A (de baza) – suma asigurata 5.000 EUR, pana la Programul de Asigurare D – suma asigurata 50.000 EUR.
b) Medicas Frequent

▪ Este destinata persoanelor care efectueaza calatorii multiple in decursul unui an, dar nici una din calatorii nu depaseste 3 luni consecutiv.
c) Medicas Business
d) Medicas Standard

▪ Obiectul asigurarii consta in acoperirea riscurilor de producere a evenimentelor asigurate, respectiv accidente imprevizibile sau imbolnaviri imprevizibile ale Asiguratului, in timpul perioadei asigurate.

▪ Limita cheltuielilor acoperite prin prezenta asigurare este dupa cum urmeaza:

▪ pentru tarile din Spatiul Schengen si/sau Uniunea Europeana: 50.000 EUR;

▪ pentru celelalte tari: 30.000 USD.

▪ Asigurarea este valabila numai in afara teritoriului Romaniei.
e) Medicas Workers

▪ Este destinata persoanelor fizice romane care lucreaza in strainatate in baza unui contract de munca.
f) Medicas Tari Limitrofe

▪ Obiectul asigurarii consta in acoperirea riscurilor de producere a evenimentelor asigurate, respectiv accidente imprevizibile sau imbolnaviri imprevizibile ale Asiguratului, in timpul perioadei asigurate, care impiedica sejurul turistic sau continuarea normala a deplasarii, asa cum a fost prevazuta initial (pentru oameni de afaceri) sau a traseului inscris in foaia de parcurs (pentru soferi profesionisti).

▪ Limita cheltuielilor acoperite prin prezenta asigurare este una dintre urmatoarele trei variante, conform optiunii Asiguratului consemnata in Polita: 5.000 USD, 10.000 USD, 30.000 USD.

▪ Asigurarea valideaza numai in tarile limitrofe Romaniei, respectiv pe teritoriul Bulgariei, Republicii Moldova, Ucrainei, Ungariei si, din cadrul Iugoslaviei, numai pe teritoriul Serbiei.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se acorda despagubiri pentru cheltuieli medicale de urgenta:

▪ consultatii si diagnostic,

▪ medicatie,

▪ spitalizare,

▪ interventii chirurgicale,

▪ transport cu ambulanta,

▪ tratament dentar

▪ repatriere
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea medicala de calatorie "Medicas"
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea medicala de calatorie "Medicas"
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
O asigurare medicala de calatorie, se incheie, in general pe o perioada limitata si acopera tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente din timpul calatoriei.
Politele de asigurari medicale de calatorie in strainatate se incheie independent de casa nationala de asigurari de sanatate, costurile acoperite prin intermediul acestei asigurari vizand prestatorii de servicii medicale din tara unde a avut loc imbolnavirea sau accidentul.
O polita de asigurare medicala de calatorie este utila pentru acoperirea costurilor tratamentelor medicale necesare in urma unui accident sau in urma unei urgente medicale ce a avut loc in afara tarii.
Politele de asigurari medicale turistice se pot incheia inainte de plecarea in strainatate, la oricare din sucursalele institutiei de pe teritoriul Romaniei.
O asigurare medicala de calatorie exclude, in general, evenimentele ce tin de practicarea unor activitati cu grad ridicat de risc, precum sporturile extreme. Pentru a acoperi aceste riscuri se poate incheia o asigurarea de sanatate dedicata acelor activitati. go top
 
Afla avantajele oferite de companiile de asigurari si ce acte sunt necesare pentru a beneficia de Asigurarea medicala de calatorie "Medicas". Produsele din categoria asigurari de calatorie si turistice sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari fara nici o notificare in prealabil.

Pentru a gasii cel mai bun tarif foloseste butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurarea medicala de calatorie "Medicas" de la Omniasig - Asigurari, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de calatorie si turistice.