Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari de Calatorie si Turistice

Solicitant asigurareAsigurarea medicala pentru calatorii in strainatate
Asigurare pentru:
Se adreseaza persoanelor fizice
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea medicala pentru calatorii in strainatate
Obiectul asigurarii: Starea generala de sanatate, Integritatea corporala si viata asiguratului
Ce riscuri sunt acoperite: Imbolnavirea, vatamarea corporala sau decesul asiguratului.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se despagubesc cheltuielile de spitalizare, tratament ambulatoriu, transport cu serviciile de salvare, de repatriere in caz de deces.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea medicala pentru calatorii in strainatate
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea medicala pentru calatorii in strainatate
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarile de sanatate turistice, se incheie, in general pe o perioada limitata si acopera tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente din timpul calatoriei.
O asigurare medicala de calatorie este independenta de casa nationala de asigurari de sanatate, costurile acoperite prin intermediul acestei asigurari vizand prestatorii de servicii medicale din tara unde a avut loc imbolnavirea sau accidentul.
Politele de asigurari de calatorie in strainatate sunt folosite pentru acoperirea costurilor tratamentelor medicale necesare in urma unui accident sau in urma unei urgente medicale ce a avut loc in afara tarii.
Se pot incheia polite de asigurari medicale turistice inainte de plecarea in strainatate, la oricare din sucursalele institutiei de pe teritoriul Romaniei.
O asigurare de sanatate de calatorie exclude, in general, evenimentele ce tin de practicarea unor activitati cu grad ridicat de risc, precum sporturile extreme. Pentru a acoperi aceste riscuri se poate incheia o asigurarea medicala dedicata acelor activitati. go top
 
Produsele din categoria asigurari de calatorie si turistice sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate de la Garanta - Asigurari folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari de calatorie si turistice, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de calatorie si turistice. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la Garanta - Asigurari.