Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari de Calatorie si Turistice

Solicitant asigurareAsigurarea medicala Sporturi Extreme "City Sport Extrem"
Asigurare pentru:
Se adreseaza persoanelor fizice si asociatilor sau cluburilor sportive.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea medicala Sporturi Extreme "City Sport Extrem"
Obiectul asigurarii: Integritatea corporala, viata (optional)
Sporturi extreme cuprinse in prezenta asigurare

▪ montane: alpinism (pana la altitudinea de 4500 m fata de nivelul marii), abseiling (coborare in rapel pe coarda de alpinism); canyoning (traversarea de rauri sau torente cu mijloace fizice si sprijinul corzilor de alpinism); tiroliana (traversarea unei vai cu ajutorul unor sisteme de funii si scripeti); sarituri cu schiurile sau cu snowboardul ; snowboarding; mountain biking, inclusiv downhill (coborare cu mountain bike)

▪ acvatice: scuba diving (scufundari subacvatice cu echipament de scafandru pana la 50m), schi nautic (inclusiv wakeboarding); surfing si variante (kitesurfing, windsurfing, kneeboarding); whitewater rafting pana la clasa V (coborari cu barci gonflabile pe rauri de munte sau amenajate artificial); caiac; canoe; navigatie cu vase prevazute cu vele;

▪ aeriene: parasutism; zbor cu aeronave cu motor, deltaplan, parapanta, planor sau cu aparate mai usoare decat aerul (balon, aerostat);

▪ urbane: utilizarea de biciclete BMX, patine cu rotile in linie, skate-board pe rampe si trasee special amenajate; patinaj pe gheata;

▪ ce presupun utilizarea de arme: paintball, trageri cu arme (arme de foc, arme cu aer comprimat, arcuri, arbalete, etc.) ; pescuit cu harpon cu resort sau aer comprimat.

▪ altele: calarie; speologie; vanatoare sportiva; bungee-jumping (sarituri cu coarda elastica);

▪ sporturi cu motor: conducerea de ATV, motociclete de teren, snowmobile, ambarcatiuni de tip jet-ski.
Ce riscuri sunt acoperite: Vatamari corporale in urma unui accident.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Pentru acest tip de asigurare sunt disponibile trei planuri de asigurare, care difera prin sumele asigurate si teritoriul acoperit:

▪ Planul National Coverage – City Insurance plateste Asiguratului indemnizatii pana la limita maxima de 5.000 EUR, in urma producerii unui eveniment asigurat survenit in timpul practicarii unui sport extrem pe teritoriul Romaniei;

▪ Planul Basic International Coverage – City Insurance acopera cheltuieli medicale de urgenta si de asistenta ocazionate de un eveniment asigurat petrecut in afara teritoriului Romaniei, pana la limita maxima de 10.000 EUR;

▪ Planul Premium International Coverage – City Insurance acopera cheltuieli medicale de urgenta si de asistenta ocazionate de un eveniment asigurat petrecut in afara teritoriului Romaniei, pana la limita maxima de 20.000 EUR.
Clauze suplimentare asigurare: La achizitionarea oricarui plan de asigurare, Asiguratul poate opta pentru asigurarea indemnizatiei in caz de deces, in valoare de 5.000 de EURO, prin plata unei prime suplimentare, indemnizatie platita mostenitorilor legali ai Asiguratului in urma decesului Asiguratului survenit in urma unui eveniment asigurat.
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea medicala Sporturi Extreme "City Sport Extrem"
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea medicala Sporturi Extreme "City Sport Extrem"
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarile de sanatate turistice, se incheie, in general pe o perioada limitata si acopera tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente din timpul calatoriei.
O asigurare medicala de calatorie este independenta de casa nationala de asigurari de sanatate, costurile acoperite prin intermediul acestei asigurari vizand prestatorii de servicii medicale din tara unde a avut loc imbolnavirea sau accidentul.
Politele de asigurari de calatorie in strainatate sunt folosite pentru acoperirea costurilor tratamentelor medicale necesare in urma unui accident sau in urma unei urgente medicale ce a avut loc in afara tarii.
Se pot incheia polite de asigurari medicale turistice inainte de plecarea in strainatate, la oricare din sucursalele institutiei de pe teritoriul Romaniei.
O asigurare de sanatate de calatorie exclude, in general, evenimentele ce tin de practicarea unor activitati cu grad ridicat de risc, precum sporturile extreme. Pentru a acoperi aceste riscuri se poate incheia o asigurarea medicala dedicata acelor activitati. go top
 
Produsele din categoria asigurari de calatorie si turistice sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurarea medicala Sporturi Extreme "City Sport Extrem" de la City Insurance folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari de calatorie si turistice, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurarea medicala Sporturi Extreme "City Sport Extrem", dar si compara cu orice alt produs din asigurari de calatorie si turistice. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la City Insurance.