Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari de Calatorie si Turistice

Solicitant asigurareAsigurare pentru intarzierea, pierderea, furtul bagajelor
Asigurare pentru:
Asigurarea este destinata tuturor persoanelor, indiferent de varsta, care au domiciliul sau resedinta in Romania si care calatoresc in strainatate cu avionul
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurare pentru intarzierea, pierderea, furtul bagajelor
Obiectul asigurarii: nespecificat
Ce riscuri sunt acoperite: Riscurile acoperite sunt intarzierea sau pierderea bagajelor aflate in custodia transportatorului aerian si furtul bagajelor pe durata calatoriei (numai pentru planul PREMIUM).
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Bagajele si continutul lor se asigura la o valoare fixa, indiferent de numarul si tipul obiectelor din care sunt alcatuite.
Despagubirea se face sub forma de indemnizatii platite asiguratului pentru pierderea bagajului, pentru numarul de ore cat a intarziat bagajul sau pentru furtul bagajului.
Despagubirile difera in functie de pachetul de asigurare ales, astfel:
1. Asigurarea pentru bagaje plan STANDARD – Conform planului STANDARD suma maxima asigurata este de 500 EUR pe intreaga perioada de asigurare dupa cum urmeaza:

▪ Bagaj pierdut: indemnizatie de 250 EUR.

▪ Bagaj intarziat mai mult de 5 ore de la debarcarea din avion:

▪ indemnizatie de 5 EURO/ora, inclusiv primele 5 ore si pana la maxim 50 de ore.

▪ Asigurarea pentru Bagaje plan STANDARD este oferita ca beneficiu la Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate – CITYMED.

▪ Se preiau in asigurare cheltuielile medicale de urgenta si serviciile de asistenta care survin in urma unui accident sau a unei imbolnaviri imprevizibile a turistului, iar la asigurarea pentru bagaje riscurile acoperite sunt pierderea sau intarzierea bagajului aflat in custodia transportatorului aerian.

▪ 2. Asigurarea pentru bagaje plan PREMIUM – Se preiau in asigurare intarzierea sau pierderea bagajelor aflate in custodia transportatorului aerian si furtul bagajelor pe durata calatoriei.

▪ Conform planului de asigurare PREMIUM suma maxima asigurata este de 1.500 EUR pe intreaga perioada de asigurare, dupa cum urmeaza:

▪ Bagaj pierdut sau furat: indemnizatie de 1.000 EUR.

▪ Bagaj intarziat mai mult de 5 ore de la debarcarea din avion:

▪ indemnizatie de 10 EUR/ora, inclusiv primele 5 ore si pana la maxim 50 de ore.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurare pentru intarzierea, pierderea, furtul bagajelor
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Aceasta asigurare poate fi achizitionata separat de alte produse de asigurare pentru calatorie.
Bagajele si continutul lor se asigura la o valoare fixa, indiferent de numarul si tipul obiectelor din care sunt alcatuite.
Despagubirea se face sub forma de indemnizatii platite asiguratului pentru pierderea bagajului, pentru numarul de ore cat a intarziat bagajul sau pentru furtul bagajului.
Asiguratul trebuie sa pastreze si sa prezinte Asiguratorului toate documentele de la compania aviatica legate de calatorie si de dauna produsa pentru a putea solicita despagubiri.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurare pentru intarzierea, pierderea, furtul bagajelor
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
 
Foloseste calculatorul de asigurari si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la Asigurare pentru intarzierea, pierderea, furtul bagajelor, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de calatorie si turistice pentru a afla cel mai bun pret.

Categoria asigurari de calatorie si turistice este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind Asigurare pentru intarzierea, pierderea, furtul bagajelor de la City Insurance folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.