Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari de Calatorie si Turistice

Solicitant asigurareAsigurare medicala pentru calatorii in strainatate
Asigurare pentru:
Se pot asigura persoane fizice cu varsta maxima de 80 de ani.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurare medicala pentru calatorii in strainatate
Obiectul asigurarii: Obiectul asigurarii consta in preluarea cheltuielilor medicale de urgenta precum si a altor cheltuieli de asistenta ale Asiguratului, ca urmare a producerii evenimentelor asigurate, respectiv accidente sau imbolnaviri imprevizibile ale acestuia, in timpul perioadei asigurate, conform clauzelor continute in prezentele conditii de asigurare.
Ce riscuri sunt acoperite: 1. Pentru persoane cu varsta pana la 64 de ani:

▪ Pentru tarile din Europa: 50.000 €;

▪ Pentru tarile din afara Europei: 25.000 €;
2. Pentru persoane cu varsta intre 65 si 80 de ani:

▪ Pentru toate zonele geografice: 5.000 €
Plata indemnizatiilor se face direct, catre furnizorii de servicii medicale, in limita sumelor asigurate si cu respectarea conditiilor de asigurare.
Daca asiguratul efectueaza in mod direct plati in legatura cu evenimentul asigurat, Asiguratorul indemnizeaza acele cheltuieli recunoscute ca necesare de catre PRESTATORUL DE SERVICII.
Indemnizatiile cuvenite se achita in lei, prin echivalare la cursul BNR din ziua in care a survenit evenimentul, in termen de 15 zile lucratoare de la data depunerii tuturor documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de dauna.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: In urma apelarii centralei de asistenta, CITY INSURANCE S.A . preia in mod direct cheltuielile pentru serviciile medicale si de asistenta acordate in regim de urgenta care se incadreaza in conditiile de asigurare, in limita sumelor maxime asigurate. In acest mod, Asiguratii nostri nu trebuie sa poarte grija unor cheltuieli neprevazute atunci cand calatoresc in strainatate.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurare medicala pentru calatorii in strainatate
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
1. Asistenta medicala
In urma producerii unuia dintre riscurile asigurate si din momentul declansarii procedurii de asistenta, echipa medicala care va prelua cazul:

▪ se informeaza asupra starii de sanatate a Asiguratului;

▪ se consulta daca este necesar cu medicul de familie al Asiguratului;

▪ sprijina sau il consiliaza pe Asigurat cu privire la obtinerea documentatiei necesare pentru deschiderea si solutionarea dosarului sau de dauna;

▪ stabileste, dupa caz, asistenta medicala de urgenta care este necesara in functie de natura si gravitatea evenimentului;

▪ organizeaza transportul medical al Asiguratului catre o unitate medicala in cazul in care acesta nu se poate deplasa.
2. Alte servicii
acoperirea costului primului apel catre centrala de asistenta
repatrierea sanitara a Asiguratului bolnav sau accidentat, aflat in imposibilitatea de a se deplasa:

▪ pana la o unitate spitaliceasca de profil, corespunzatoare cazului medical survenit sau la o unitate spitaliceasca apropiata de resedinta sau domiciliul sau;

▪ la solicitarea expresa a Asiguratului, pana la resedinta sau domiciliul sau.
repatrierea corpului neinsufletit al Asiguratului pana la resedinta sau domiciliul acestuia in cazul decesului Asiguratului.
CENTRALA DE ASISTENTA

▪ Operata de partenerul extern, EUROP ASSISTANCE, liderul mondial in domeniul serviciilor de asistenta medicala, avand 40 de ani de experienta, o retea extinsa in 208 tari si 401.000 specialisti acreditati in acordarea serviciilor de asistenta.

▪ Pentru asiguratii CITY INSURANCE S.A, apelarea centralei de asistenta a EUROP ASSISTANCE implica si garantarea preluarii cheltuielilor medicale de urgenta survenite, fara a fi necesare cheltuieli din partea asiguratului.

▪ Pentru tot globul sunt disponibile pentru Asigurati numere unice de telefon si fax.

▪ Comunicarea cu centrala de asistenta se poate face atat in limba romana, cat si in engleza, franceza, germana si maghiara.
In cazul producerii unui eveniment acoperit prin asigurarea medicala, Asiguratul este obligat sa ia legatura cu centrala de asistenta a PRESTATORULUI DE SERVICII, inainte de a se adresa unui medic autorizat, pentru a fi indrumat catre cea mai apropiata unitate medicala, unde i se va garanta preluarea cheltuielilor pentru evenimentul asigurat.
Daca acest lucru nu este posibil, Asiguratul trebuie sa contacteze PRESTATORUL DE SERVICII in maxim 48 ore de la data producerii evenimentului asigurat.
Asiguratul trebuie sa comunice PRESTATORULUI DE SERVICII numele complet, seria si perioada de valabilitate a politei, adresa si numarul de telefon la care poate fi contactat. go top
 
Alte detalii asigurareAsigurare medicala pentru calatorii in strainatate
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarile de sanatate turistice, se incheie, in general pe o perioada limitata si acopera tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente din timpul calatoriei.
O asigurare medicala de calatorie este independenta de casa nationala de asigurari de sanatate, costurile acoperite prin intermediul acestei asigurari vizand prestatorii de servicii medicale din tara unde a avut loc imbolnavirea sau accidentul.
Politele de asigurari de calatorie in strainatate sunt folosite pentru acoperirea costurilor tratamentelor medicale necesare in urma unui accident sau in urma unei urgente medicale ce a avut loc in afara tarii.
Se pot incheia polite de asigurari medicale turistice inainte de plecarea in strainatate, la oricare din sucursalele institutiei de pe teritoriul Romaniei.
O asigurare de sanatate de calatorie exclude, in general, evenimentele ce tin de practicarea unor activitati cu grad ridicat de risc, precum sporturile extreme. Pentru a acoperi aceste riscuri se poate incheia o asigurarea medicala dedicata acelor activitati. go top
 
Foloseste calculatorul de asigurari si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la Asigurare medicala pentru calatorii in strainatate, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de calatorie si turistice pentru a afla cel mai bun pret.

Categoria asigurari de calatorie si turistice este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind Asigurare medicala pentru calatorii in strainatate de la City Insurance folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.