Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari de Calatorie si Turistice

Solicitant asigurareAsigurarea medicala de calatorie
Asigurare pentru:
Se adreseaza persoanelor cu domiciliul sau resedinta permanenta in romania care calatoresc in strainatate, individual sau in grupuri, in scop turistic, de afaceri sau pentru activiatati lucrative.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea medicala de calatorie
Obiectul asigurarii: integritatea corporala a persoanei asigurate
starea de sanatate a persoanei asigurate
Ce riscuri sunt acoperite: accident
imbolnavire subita.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Cheltuieli necesare interventiei medicale de urgenta organizate de consultatie, tratament vatamare corporala, imbolnavire, deces;
Medicatie, spitalizare, interventie chirurgicala ;
Repatrierea asiguratului.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea medicala de calatorie
Valabilitate asigurare / polita: Durata asigurarii este intre 2 si 365 de zile;
Beneficii / Avantaje asigurare Reduceri de prima in cazul studentilor si tinerilor sub 18 ani, precum si grupurilor de ecl putin 10 persoane;
Toate serviciile organizatorice privind asistenta medicala asigurate non stop de CARPATICA Assistance prin reprezentantele din toata lumea.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea medicala de calatorie
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
O asigurare medicala de calatorie, se incheie, in general pe o perioada limitata si acopera tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente din timpul calatoriei.
Politele de asigurari medicale de calatorie in strainatate se incheie independent de casa nationala de asigurari de sanatate, costurile acoperite prin intermediul acestei asigurari vizand prestatorii de servicii medicale din tara unde a avut loc imbolnavirea sau accidentul.
O polita de asigurare medicala de calatorie este utila pentru acoperirea costurilor tratamentelor medicale necesare in urma unui accident sau in urma unei urgente medicale ce a avut loc in afara tarii.
Politele de asigurari medicale turistice se pot incheia inainte de plecarea in strainatate, la oricare din sucursalele institutiei de pe teritoriul Romaniei.
O asigurare medicala de calatorie exclude, in general, evenimentele ce tin de practicarea unor activitati cu grad ridicat de risc, precum sporturile extreme. Pentru a acoperi aceste riscuri se poate incheia o asigurarea de sanatate dedicata acelor activitati. go top
 
Foloseste calculatorul de asigurari si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la Asigurarea medicala de calatorie, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de calatorie si turistice pentru a afla cel mai bun pret.

Categoria asigurari de calatorie si turistice este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind Asigurarea medicala de calatorie de la Carpatica - Asigurari folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.