Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari de Calatorie si Turistice

Solicitant asigurareAsigurarea turistilor pentru perderi financiare
Asigurare pentru:
Pot incheia asigurarea de pierderi financiare pentru turism cetateni rezidenti in Romania care au achizitionat un pachet de servicii turistice.
Beneficiari pot fi:
Titularul asigurarii si mostenitorii acestuia.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea turistilor pentru perderi financiare
Obiectul asigurarii: Asiguratorul acopera pierderile financiare inregistrate de Asigurat, in conformitate cu planul de acoperire agreat la incheierea contractului de asigurare: Standard sau Standard Plus datorate anularii pachetului turistic.
Ce riscuri sunt acoperite: Acoperirea riscurilor datorita carora calatoria este anulata difera in functie de planul de asigurare ales, astfel:
Plan Standard – renuntarea, inaintea plecarii in calatorie, la pachetul de servicii turistice achizitionat, din urmatoarele cauze:

▪ deces, vatamare accidentala, imbolnavire (a Asiguratului sau sotului/sotiei, unei rude de gradul I/II, persoanei cu care Asiguratul convietuieste, asociatului in afaceri, partenerului de calatorie);

▪ citarea Asiguratului in instanta, la o data cuprinsa in perioada programata pentru calatorie;

▪ distrugerea locuintei Asiguratului/ sediului in care acesta isi desfasoara propria afacere prin incendiu, explozie, caderi accidentale de corpuri, calamitati naturale sau furtul prin efractie savarsit la aceleasi locatii;

▪ concedierea Asiguratului de catre angajator;

▪ mobilizarea Asiguratului in situatii de urgenta in cadrul serviciilor militare, medicale, altor servicii publice;

▪ carantina, rapire, interzicere legala a calatoriei;

▪ intarzierea cu mai mult de 48 de ore a mijlocului de transport rezervat pentru calatoria in strainatate;

▪ furt pin acte de talharie/ efractie al documentelor necesare pentru plecarea in calatorie (ex. pasaport/voucher);

▪ complicatii datorate starii de graviditate a Asiguratului/sotiei acestuia, sarcina cunoscuta dupa incheierea asigurarii;

▪ activitati/acte teroriste produse in locul de plecare/destinatie;

▪ necesitatea inlocuirii Asiguratului, in cazul producerii unui risc de mai sus, cu un coleg de serviciu (exclusiv pentru calatoriile de serviciu).
Acoperirea STANDARD PLUS, cuprinde, pe langa riscurile STANDARD, acoperirea selectiva a unor prejudicii generate din data plecarii in calatorie, determinate de:

▪ intarzierea cu mai mult de 12 ore fata de ora programata a plecarii/intoarcerii a mijlocului de transport rezervat;

▪ sosirea cu intarziere la locul stabilit de plecare din/catre tara de rezidenta datorita unui accident de circulatie/ intarzierii mijloacelor de transport;

▪ intreruperea calatoriei consecinta a: decesului, vatamarii accidentale, imbolnavirii subite, complicatiilor sarcinii Asiguratului/sotiei acestuia, distrugerea locuintei/ sediului in care acesta isi desfasoara propria afacere;

▪ pierderea, distrugerea/avarierea, furtul sau intarzierea de minimum 24 de ore a bagajelor Asiguratului.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se acorda despagubiri pentru valoarea pachetului turistic achizitionat si anulat.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea turistilor pentru perderi financiare
Valabilitate asigurare / polita: pentru planul de acoperire STANDARD, raspunderea Asiguratorului incepe la ora 0.00 a primei zile de valabilitate mentionate in polita si inceteaza in momentul inceperii calatoriei programate;
pentru orice acoperire extinsa conferita de planul STANDARD PLUS, raspunderea Asiguratorului incepe in momentul in care Asiguratul paraseste domiciliul in scopul inceperii calatoriei programate si inceteaza la expirarea valabilitatii politei de asigurare, la intoarcerea din calatorie (la data programata sau anterior acesteia in cazul intreruperii calatoriei).
Beneficii / Avantaje asigurare Costul asigurarii este accesibil, la stabilirea acestuia tinandu-se seama de planul de acoperire agreat si suma asigurata.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea turistilor pentru perderi financiare
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
 
Afla avantajele oferite de companiile de asigurari si ce acte sunt necesare pentru a beneficia de Asigurarea turistilor pentru perderi financiare. Produsele din categoria asigurari de calatorie si turistice sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari fara nici o notificare in prealabil.

Pentru a gasii cel mai bun tarif foloseste butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurarea turistilor pentru perderi financiare de la BCR Asigurari, dar si compara cu orice alt produs din asigurari de calatorie si turistice.