Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari Auto

Sucursale Euroins

Asigurarea facultativa de avarii si furt a autovehiculelor "Daily Casco"

Solicitant asigurareAsigurarea facultativa de avarii si furt a autovehiculelor "Daily Casco"
Asigurare pentru:
Asigurarea se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice.
Autoturismele pot fi atat preluate in sistem leasing cat si in propietatea titularului asigurarii.
Se asigura atat auto second hand cat si autovehicule noi.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea facultativa de avarii si furt a autovehiculelor "Daily Casco"
Ce bunuri se pot asigura: Obiectul asigurarii il constituie asigurarea proprietarilor si utilizatorilor de AUTOTURISME supuse inmatricularii in Romania.
Ce riscuri sunt acoperite: ciocniri, loviri sau izbiri cu alte autoturisme sau cu corpuri aflate in afara autoturismului asigurat, caderi ale autoturismelor (cadere in prapastie, cadere in apa cu prilejul transbordarii, cadere din cauza ruperii podului), caderi de corpuri pe autoturism (copaci, blocuri de gheata, bolovani), derapari, rasturnari.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Limita maxima de despagubire are valoarea de:

▪ 500 eur in primele 7 zile calendaristice;

▪ 5.000 eur in perioada urmatoare celor 7 zile calendaristice;
Aceste limite se despagubesc chiar daca cuantumul pagubei este mai mare decit acestea.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
furt, incendiu, explozie (inclusiv explozia rezervorului de carburant), trasnet, chiar daca trasnetul sau explozia nu a fost urmata de incendiu, grindina, furtuna, greutatea stratului de zapada sau de gheata, avalanse de zapada ,avarii sau distrugeri cu autor necunoscut. go top
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea facultativa de avarii si furt a autovehiculelor "Daily Casco"
Valabilitate asigurare / polita: Perioada de asigurare este de la 1 la 365 zile calendaristice.
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea facultativa de avarii si furt a autovehiculelor "Daily Casco"
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asiguratul va suporta o fransiza deductibila obligatorie de 15% din suma asigurata pentru furtul autoturismului.
Asiguratul va suporta o fransiza deductibila obligatorie de:

▪ 0.5% din suma asigurata pentru avariile partiale, in cazul in care conducatorul autoturismului are varsta peste 25 ani si vechimea in conducere (carnet de conducere) de peste 2 ani;

▪ 1% din suma asigurata pentru avariile partiale, in cazul in care conducatorul autoturismului are varsta sub 25 ani sau vechimea in conducere (carnet de conducere) de sub 2 ani;
Asigurarea poate fi incheiata si cu fransize diferite de cele obligatorii, cu modificarea corespunzatoare a primei de asigurare.
Primele de asigurare se achita anticipat si integral sau in cel mult patru rate.
In conditiile in care suma asigurata este stabilita:
a) in lei, primele/ratele de prima se stabilesc si se platesc in lei;
b) in euro, primele/ratele de prima de asigurare se stabilesc in euro si se platesc in euro sau, in lei la cursul B.N.R.
Politele de asigurari CASCO sunt complementare politelor de asigurari RCA: cele dintai (asigurari CASCO) despagubesc o gama larga de daune suferite de cel asigurat in cadrul unui accident auto (avarii, distrugeri de bunuri apartinand celui vinovat) iar cele din urma (asigurari RCA - si chiar cel mai ieftin rca) ofera despagubiri exclusiv pentru prejudiciile suferite de terte persoane - cele aflate in afara autovehiculului la momentul producerii accidentului, prejudicii pentru care soferul autovehiculului asigurat RCA este raspunzator.
Pretul politelor de asigurari CASCO acestora difera in functie de riscurile acoperite, sumele maxime despagubite, si valabilitatea teritoriala. Spre deosebire de o polita de asigurare RCA, pentru care pachetul de riscuri acoperite si sume maxime despagubite este unic (chiar si cel mai ieftin RCA din 2010 ofera despagubiri maxime de 2.500.000 RON pentru dezdaunarea tertilor), o polita de asigurare CASCO poate avea un pret mai mare daca se asigura riscul de furt al autovehiculului in Romania sau in strainatate, vandalism, sau daca in pachetul de despagubiri acceptate exista si asistenta in urma unui accident sau la defectarea autovehiculului.
Riscurile pe care doriti sa le acoperiti trebuie luate in calcul la incheierea unei asigurari auto ieftine. Un produs CASCO complet va avea un pret mai ridicat, insa acoperirea unor riscuri precum furt, vandalism sau acoperirea cheltuielilor de asistenta rutiera in cazul defectiunilor aparute la autovehicul in Romania sau in strainatate poate justifica diferenta de pret. Deasemenea, pretul unei asigurari auto casco poate scadea daca in trecut au fost incheiate polite de asigurare casco pentru acelasi autovehicul si nu s-au inregistrat daune.
Politele de asigurare CASCO nu acopera, in general, asistenta rutiera. Acest lucru poate fi suplinit prin incheierea unei polite suplimentare de asistenta rutiera. Exista companii care ofera acest produs indiferent de institutia emitenta a politei de asigurare CASCO.
Politele de asigurari auto CASCO pot fi utile chiar si in cazul accidentelor care nu au fost produse din vina dumneavoastra si care au autori cunoscuti. Desi daunele sunt platite, in ultima instanta de cel vinovat sau prin polita de asigurare rca a acestuia, institutia emitenta a politei de asigurare CASCO va poate ajuta la recuperarea daunelor sau poate plati reparatiile direct unitatilor service. go top
 
Afla avantajele oferite de companiile de asigurari si ce acte sunt necesare pentru a beneficia de Asigurarea facultativa de avarii si furt a autovehiculelor "Daily Casco". Produsele din categoria asigurari auto sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari fara nici o notificare in prealabil.

Pentru a gasii cel mai bun tarif foloseste butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurarea facultativa de avarii si furt a autovehiculelor "Daily Casco" de la Euroins, dar si compara cu orice alt produs din asigurari auto.