Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari Auto

Solicitant asigurareAsigurarea CASCO
Asigurare pentru:
Asigurare se adreseaza persoanelor fizice sau juridice care detin sau utilizeaza autovehicule inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea CASCO
Ce bunuri se pot asigura: Obiectul asigurarii CASCO il reprezinta autovehiculul, accesoriile si echipamentele instalate pe acesta.
Ce riscuri sunt acoperite: Riscuri asigurate STANDARD:

1. coliziuni;

2. rasturnari;

3. vandalism;

4. caderi de corpuri pe autovehicul;

5. incendiu;

6. calamnitati naturale (trasnet, explozie, grindina, inundatie, furtuna, uragan, cutremur, prabusire sau alunecare de teren, greutatea stratului de zapada sau de gheata, avalanse de zapada);

7. furtul unor parti componente sau furtul autovehiculului asigurat;
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se ofera ca indemnizatii sumele stabilite la incheierea politei pentru fiecare din riscurile asigurate.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea CASCO
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Prin ASIGURAREA CASCO de la CITY INSURANCE S.A . beneficiati de mari avantaje:
Prime de asigurare AVANTAJOASE;
Solutionare rapida a dosarelor de dauna: MAXIM 7 ZILE lucratoare.
Asistenta:
CASCO BASIC:

1. asistenta rutiera (tractare si depanare);

2. accidente persoane (suma asigurata: 1.000 EUR).
CASCO PREMIUM:

1. asistenta rutiera (tractare, depanare, depozitarea autovehiculului, cazarea soferului si apasagerilor, transportul soferului si al pasagerilor catre destinatia initiala, autovehicul la schimb);

2. accidente persoane (suma asigurata: 5.000 EUR);

3. furtul sau deteriorarea accidentala a bagajelor ori inlocuirea documentelor de calatorie;

4. pierdere sau furtul cartii de identitate a autovehiculului, certificatului de inmatriculare si placutelor de inmatriculare;

5. serviciul de asistenta pentru aducerea autovehiculului asigurat la domiciliu in cazul in care Asiguratul este bolnav sau a suferit un accident;

6. Acoperire suplimentara pentru riscul de pierdere sau furt al cheilor sau telecomenzilor. go top
 
Alte detalii asigurareAsigurarea CASCO
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Polita de asigurare CASCO este complementara politei de asigurare RCA: cea dintai (asigurarea CASCO) despagubeste o gama larga de daune suferite de cel asigurat in cadrul unui accident auto (avarii, distrugeri de bunuri apartinand celui vinovat) iar cea din urma (asigurarea RCA - si chiar cel mai ieftin rca) ofera despagubiri exclusiv pentru prejudiciile suferite de terte persoane - cele aflate in afara autovehiculului la momentul producerii accidentului, prejudicii pentru care soferul autovehiculului asigurat RCA este raspunzator.
In piata exista o gama larga de asigurari CASCO. Pretul acestora difera in functie de riscurile acoperite, sumele maxime despagubite, si valabilitatea teritoriala. Spre deosebire de o polita de asigurare RCA, pentru care pachetul de riscuri acoperite si sume maxime despagubite este unic (chiar si cel mai ieftin RCA din 2010 ofera despagubiri maxime de 2.500.000 RON pentru dezdaunarea tertilor), o polita de asigurare CASCO poate avea un pret mai mare daca se asigura riscul de furt al autovehiculului in Romania sau in strainatate, vandalism, sau daca in pachetul de despagubiri acceptate exista si asistenta in urma unui accident sau la defectarea autovehiculului.
Daca aveti in vedere asigurari auto ieftine, va trebui sa luati in calcul pachetul de riscuri pe care doriti sa le acoperiti. Un produs CASCO competitiv va avea un pret mai ridicat, insa acoperirea unor riscuri precum furt, vandalism sau acoperirea cheltuielilor de asistenta rutiera in cazul defectiunilor aparute la autovehicul in Romania sau in strainatate poate justifica diferenta de pret. Deasemenea, pretul unei asigurari auto casco poate scadea daca in trecut au fost incheiate polite de asigurare casco pentru acelasi autovehicul si nu s-au inregistrat daune.
Politele de asigurari auto CASCO nu acopera, in general, asistenta rutiera. Acest lucru poate fi suplinit prin incheierea unei polite suplimentare de asistenta rutiera. Exista companii care ofera acest produs indiferent de institutia emitenta a politei de asigurare CASCO.
O polita de asigurare CASCO va poate ajuta chiar si in cazul unui accident care nu a fost produs din vina dumneavoastra si are autorul cunoscut. Desi daunele sunt platite, in ultima instanta, de cel vinovat sau prin polita de asigurare rca a acestuia, institutia emitenta a politei CASCO poate ajuta la recuperarea daunelor sau poate plati reparatiile direct unitatilor service. go top
 
Afla avantajele oferite de companiile de asigurari si ce acte sunt necesare pentru a beneficia de Asigurarea CASCO. Produsele din categoria asigurari auto sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari fara nici o notificare in prealabil.

Pentru a gasii cel mai bun tarif foloseste butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurarea CASCO de la City Insurance, dar si compara cu orice alt produs din asigurari auto.