Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari Auto

Solicitant asigurareAsigurarea de accidente a persoanelor din autovehicule
Asigurare pentru:
Se adreseaza persoanelor fizice si juridice detinatoare de autovehicule inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea de accidente a persoanelor din autovehicule
Ce bunuri se pot asigura: Viata si integritatea corporala a asiguratului
Ce riscuri sunt acoperite: Sunt asigurate persoanele aflate in autovehiculul desemnat in polita, pentru urmarile accidentelor ce survin pe perioada folosirii acestuia si care implica tratament ambulatoriu, spitalizare, invaliditate permanenta sau deces.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se acorda despagubiri asiguratului in momentul constatarii pagubelor.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea de accidente a persoanelor din autovehicule
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Aceasta asigurare se poate incheia impreuna cu asigurarea de avarii a autovehiculelor (CASCO) sau independent de aceasta.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea de accidente a persoanelor din autovehicule
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Polita de asigurare CASCO este complementara politei de asigurare RCA: cea dintai (asigurarea CASCO) despagubeste o gama larga de daune suferite de cel asigurat in cadrul unui accident auto (avarii, distrugeri de bunuri apartinand celui vinovat) iar cea din urma (asigurarea RCA - si chiar cel mai ieftin rca) ofera despagubiri exclusiv pentru prejudiciile suferite de terte persoane - cele aflate in afara autovehiculului la momentul producerii accidentului, prejudicii pentru care soferul autovehiculului asigurat RCA este raspunzator.
In piata exista o gama larga de asigurari CASCO. Pretul acestora difera in functie de riscurile acoperite, sumele maxime despagubite, si valabilitatea teritoriala. Spre deosebire de o polita de asigurare RCA, pentru care pachetul de riscuri acoperite si sume maxime despagubite este unic (chiar si cel mai ieftin RCA din 2010 ofera despagubiri maxime de 2.500.000 RON pentru dezdaunarea tertilor), o polita de asigurare CASCO poate avea un pret mai mare daca se asigura riscul de furt al autovehiculului in Romania sau in strainatate, vandalism, sau daca in pachetul de despagubiri acceptate exista si asistenta in urma unui accident sau la defectarea autovehiculului.
Daca aveti in vedere asigurari auto ieftine, va trebui sa luati in calcul pachetul de riscuri pe care doriti sa le acoperiti. Un produs CASCO competitiv va avea un pret mai ridicat, insa acoperirea unor riscuri precum furt, vandalism sau acoperirea cheltuielilor de asistenta rutiera in cazul defectiunilor aparute la autovehicul in Romania sau in strainatate poate justifica diferenta de pret. Deasemenea, pretul unei asigurari auto casco poate scadea daca in trecut au fost incheiate polite de asigurare casco pentru acelasi autovehicul si nu s-au inregistrat daune.
Politele de asigurari auto CASCO nu acopera, in general, asistenta rutiera. Acest lucru poate fi suplinit prin incheierea unei polite suplimentare de asistenta rutiera. Exista companii care ofera acest produs indiferent de institutia emitenta a politei de asigurare CASCO.
O polita de asigurare CASCO va poate ajuta chiar si in cazul unui accident care nu a fost produs din vina dumneavoastra si are autorul cunoscut. Desi daunele sunt platite, in ultima instanta, de cel vinovat sau prin polita de asigurare rca a acestuia, institutia emitenta a politei CASCO poate ajuta la recuperarea daunelor sau poate plati reparatiile direct unitatilor service. go top
 
Foloseste calculatorul de asigurari si afla care sunt cele mai bune produse pentru nevoile tale! Poti aplica online la Asigurarea de accidente a persoanelor din autovehicule, dar si compara cu orice alt produs din asigurari auto pentru a afla cel mai bun pret.

Categoria asigurari auto este actualizata zilnic de catre editorii nostrii, dar pot aparea oricand modificari, fara nici o notificare. Poti trimite orice eroare privind Asigurarea de accidente a persoanelor din autovehicule de la Ardaf - Asigurari folosind butonul raporteaza eroare produs, de pe aceasta pagina.