Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari Auto

Solicitant asigurareAsigurarea de raspundere civila auto obligatorie in afara Romaniei - CARTE VERDE
Asigurare pentru:
Se adreseaza persoanelor fizice care detin autovehicule si care calatoresc in fara teritoriului Romaniei.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea de raspundere civila auto obligatorie in afara Romaniei - CARTE VERDE
Ce bunuri se pot asigura: Aceasta polita acopera riscurile de raspundere civila pentru pagube produse tertilor din accidente de autovehicule atunci cand circuli cu masina proprie pe teritoriul altei tari.
Ce riscuri sunt acoperite: Daune materiale produse prin ciocniri, loviri, zgarieri, rasturnari etc.
Vatamarea corporala sau decesul persoanelor care nu se aflau in autovehiculul asigurat prin asigurarea obligatorie de raspundere civila in momentul accidentului.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: In cazul producerii riscurilor asigurate Allianz Tiriac acorda indemnizatii pentru:

▪ sumele datorate tertelor persoane pagubite ca urmare a vatamarii corporale sau a decesului, precum si avarierii ori distrugerii unor bunuri printr-un accident produs de vehiculul asigurat

▪ cheltuielile facute de asigurat in procesul civil, daca asiguratul a fost obligat la despagubire.
Cuantumul despagubirii se acorda in conformitate cu legislatia in vigoare ce reglementeaza raspunderea civila auto pe teritoriul statului unde s-a produs accidentul.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea de raspundere civila auto obligatorie in afara Romaniei - CARTE VERDE
Valabilitate asigurare / polita: Asigurarea este valabila pe teritoriul tarilor care fac parte din Sistemul Carte Verde, dar nu sunt membre ale Acordului Multilateral de Garantie, si anume: Albania, Bosnia si Herzegovina, Belarus, Israel, Iran, Maroc, Moldova, Macedonia, Serbia, Tunisia, Turcia, Ucraina si Rusia.
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea de raspundere civila auto obligatorie in afara Romaniei - CARTE VERDE
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asiguratorul acorda asiguratului (persoana fizica sau juridica) protectie prin asigurare in ceea ce priveste prejudiciile de care acesta raspunde fata de terte persoane in urma producerii unui accident, pe durata valabilitatii asigurarii, prin utilizarea autovehiculului mentionat in polita de asigurare, in una din tarile mentionate in documentul international CARTE VERDE.
Pentru autovehiculul mentionat in polita de asigurare, asiguratorul emite un document international CARTE VERDE, semnat de catre asigurat sau un reprezentant ori prepus al acestuia, document care atesta pentru autovehiculul respectiv existenta si valabilitatea asigurarii de raspundere civila numai in afara teritoriului Romaniei, exclusiv in tarile mentionate si nebarate in acesta.
Pentru asigurarea tip CARTE VERDE nu se stabilesc sume asigurate deoarece pentru prejudiciile cauzate tertelor persoane se acorda despagubiri in conformitate cu legislatia care reglementeaza raspunderea civila auto din tara in care s-a produs accidentul go top
 
Produsele din categoria asigurari auto sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurarea de raspundere civila auto obligatorie in afara Romaniei - CARTE VERDE de la Allianz - Tiriac Asigurari folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari auto, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurarea de raspundere civila auto obligatorie in afara Romaniei - CARTE VERDE, dar si compara cu orice alt produs din asigurari auto. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la Allianz - Tiriac Asigurari.