Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie

Asigurari Auto

Solicitant asigurareAsigurarea facultativa de avarii si furt al autovehiculelor CASCO
Asigurare pentru:
Asigurarea se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice care detin autovehicule inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea facultativa de avarii si furt al autovehiculelor CASCO
Ce bunuri se pot asigura: Este asigurat autoturismul, accesoriile acestuia, si echipamentele montate.
Ce riscuri sunt acoperite: Se asigura riscurile de ciocniri, loviri, izbiri, rasturnari, incendiu, explozie, catastrofe naturale, furt si actiuni dusmanoase (vandalism).
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se acorda despagubiri pentru reparatiile necesare ca urmare a producerii evenimentelor acoperite de asigurare.
Clauze suplimentare asigurare: Acoperirea se poate extinde si in afara teritoriului Romaniei.
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea facultativa de avarii si furt al autovehiculelor CASCO
Valabilitate asigurare / polita: Asigurarea este valabila pe teritoriul Romaniei
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea facultativa de avarii si furt al autovehiculelor CASCO
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Politele de asigurari CASCO sunt complementare politelor de asigurari RCA: cele dintai (asigurari CASCO) despagubesc o gama larga de daune suferite de cel asigurat in cadrul unui accident auto (avarii, distrugeri de bunuri apartinand celui vinovat) iar cele din urma (asigurari RCA - si chiar cel mai ieftin rca) ofera despagubiri exclusiv pentru prejudiciile suferite de terte persoane - cele aflate in afara autovehiculului la momentul producerii accidentului, prejudicii pentru care soferul autovehiculului asigurat RCA este raspunzator.
Pretul politelor de asigurari CASCO acestora difera in functie de riscurile acoperite, sumele maxime despagubite, si valabilitatea teritoriala. Spre deosebire de o polita de asigurare RCA, pentru care pachetul de riscuri acoperite si sume maxime despagubite este unic (chiar si cel mai ieftin RCA din 2010 ofera despagubiri maxime de 2.500.000 RON pentru dezdaunarea tertilor), o polita de asigurare CASCO poate avea un pret mai mare daca se asigura riscul de furt al autovehiculului in Romania sau in strainatate, vandalism, sau daca in pachetul de despagubiri acceptate exista si asistenta in urma unui accident sau la defectarea autovehiculului.
Riscurile pe care doriti sa le acoperiti trebuie luate in calcul la incheierea unei asigurari auto ieftine. Un produs CASCO complet va avea un pret mai ridicat, insa acoperirea unor riscuri precum furt, vandalism sau acoperirea cheltuielilor de asistenta rutiera in cazul defectiunilor aparute la autovehicul in Romania sau in strainatate poate justifica diferenta de pret. Deasemenea, pretul unei asigurari auto casco poate scadea daca in trecut au fost incheiate polite de asigurare casco pentru acelasi autovehicul si nu s-au inregistrat daune.
Politele de asigurare CASCO nu acopera, in general, asistenta rutiera. Acest lucru poate fi suplinit prin incheierea unei polite suplimentare de asistenta rutiera. Exista companii care ofera acest produs indiferent de institutia emitenta a politei de asigurare CASCO.
Politele de asigurari auto CASCO pot fi utile chiar si in cazul accidentelor care nu au fost produse din vina dumneavoastra si care au autori cunoscuti. Desi daunele sunt platite, in ultima instanta de cel vinovat sau prin polita de asigurare rca a acestuia, institutia emitenta a politei de asigurare CASCO va poate ajuta la recuperarea daunelor sau poate plati reparatiile direct unitatilor service. go top
 
Produsele din categoria asigurari auto sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurarea facultativa de avarii si furt al autovehiculelor CASCO de la ABC Asigurari folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari auto, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurarea facultativa de avarii si furt al autovehiculelor CASCO, dar si compara cu orice alt produs din asigurari auto. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la ABC Asigurari.