Calculatoare Produse Vizitate   /   0 Sondaj infobancare Parerea dvs
Publica pe Facebook
Contact Harta site
Alege o institutie
 • Aviva - Asigurari
 • BCR Asig Viata
 • BCR Asigurari
 • BRD Asig Viata
 • Cardif
 • Carpatica - Asigurari
 • Certasig - Asigurari
 • Chartis
 • City Insurance
 • Credit Europe Asigurari
 • Interamerican - Asigurari
 • KD Life
 • Omniasig - Asigurari
 • Omniasig Life
 • OTP Garancia - Asigurari
 • Platinum Asigurari
 • RAI Asigurari
 • Signal-Iduna
 • Unica
 • Wiener Stadtische

Asigurari Agricole si Animale

Solicitant asigurareAsigurarea pentru culturile agricole
Asigurare pentru:
Se pot asigura:
Persoanele fizice care cultiva terenurile agricole, detin efective de animale sau o gospodarie agricola.
Persoanele care au angajat un credit bancar pentru dezvoltarea unei activitati agricole, pe toata durata de rambursare a creditului.
Persoanele care au luat in arenda/inchiriere terenuri si/sau efective de animale si care, in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta nr. 157 din 07.11.2002 privind completarea Legii Arendarii nr. 16 din 1994, au obligatia de a-si asigura bunurile arendate pe toata durata contractului de arendare.
Persoanele care au incheiat un contract de concesionare cu Agentia Domeniilor Statului pentru toate culturile de pe aceste terenuri, pe toata durata contractului de concesionare.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurarea pentru culturile agricole
Ce bunuri se pot asigura: cereale, plante tehnice, plante medicinale si aromatice, leguminoase, alimentare, plante de nutret, cartofi si legume, culturi semincere, rodul viilor, pomilor si hameiului, arbusti, fructifere, capsuni, culturi din sere, solarii si rasadnite, pepiniere pomicole, viticole si silvice, plantatii de portaltoi.
Ce riscuri sunt acoperite: riscul pierderii partiale sau totale a productiei agricole, efectivelor de animale sau a bunurilor apartinand gospodariei agricole.
ingheturile tarzii de primavara, grindina, ploile torentiale, furtuna/vijelia, incendiul, alunecarile si prabusirile/surparile de terenuri cultivate, ingheturile timpurii de toamna denumite generic riscuri Standard, sau numai: grindina, ploile torentiale, furtuna/vijelia - denumite generic riscuri Standard redus.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Suma asigurata se stabileste de catre Asigurat impreuna cu Asiguratorul si reprezinta totalitatea cheltuielilor cu lucrarile mecanizate, lucrarile manuale si materialele necesare pentru realizarea productiei inscrise in contractul de asigurare, denumite cheltuieli tehnologice (exclusiv cheltuielile de recoltare).
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurarea pentru culturile agricole
Valabilitate asigurare / polita: Contractul de asigurare se incheie, pentru toate tipurile de asigurari, oricand in timpul anului, cu exceptia culturilor pentru care Statul subventioneaza primele de asigurare.
Pentru culturile agricole, asigurarea este valabila pentru anul agricol in curs pana la recoltare.
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurarea pentru culturile agricole
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Politele de asigurari agricole ofera despagubiri pentru repararea unui prejudiciu agricol, fie ca este vorba de daune ale unui teren agricol, a unei gospodarii, a unei culturi sau vatamari ale animalelor.
Se va putea beneficia, in plus, de despagubirile acordate de catre Statul Roman pentru pagube provocate culturilor agricole si animalelor de catre fenomene naturale si boli produse pe areale extinse (ger, inundatie, seceta, uragan etc.) in conformitate cu prevederile Legii 381/2002.
Politele de asigurari agricole pentru culturi acopera prejudiciul agricol pentru culturi de plante, riscuri uzual acoperite de asigurarea pentru culturi fiind:

▪ riscul de ploi torentiale

▪ riscul de furtuna

▪ riscul de grindina

▪ riscul de ingheturi timpurii si tarzii

▪ riscul de incendiu

▪ riscul de alunecari de teren
Asigurarea agricola pentru gospodarii este destinata despagubirii prejudiciului agricol, iar riscurile acoperite sunt asemanatoare cu cele acoperite prin asigurarea de locuinte.
Asigurarea agricola pentru utilaje nu este destinata despagubirii unui prejudiciu agricol ci protectiei utilajelor si masinilor neinmatriculabile. Astfel, asigurarea agricola pentru utilaje este asemanatoare unui produs de tip CASCO.
Politele de asigurari agricole pentru animale au ca scop protectia sanatatii si vietii animalelor. Riscuri uzual acoperite in aceasta asigurare sunt riscul de imbolnavire - ce poate avea drept consecinta moartea sau sacrificarea animalelor, si riscul de accident - fenomene naturale si atacul animalelor salbatice. go top
 
Produsele din categoria asigurari agricole si animale sunt actualizate zilnic, dar pot aparea modificari de la companiile de asigurari fara nici o notificare. Poti raporta orice eroare privind Asigurarea pentru culturile agricole de la Generali - Asigurari folosind formularul nostru de contact.

Pentru a gasi cele mai ieftine asigurari agricole si animale, folositi butonul calculeaza asigurare! Poti aplica online la Asigurarea pentru culturile agricole, dar si compara cu orice alt produs din asigurari agricole si animale. Afla toate detaliile pentru a beneficia de o asigurare de la Generali - Asigurari.